Χάντμπολ

«Σκόνταψε» στην Έδεσσα

Δεν κατάφερε να διατηρήσει το νικηφόρο του σερί ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναγκάστηκε σε ισοπαλία από τον Αερωπό στην Έδεσσα για την έκτη αγωνιστική της Α1 χάντμπολ των ανδρών. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 26-26 με τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση, αλλά τους Θεσσαλονικείς να τους στερούν το «δίποντο» στο τελευταίο δευτερόλεπτο με γκολ του Πετρίδη.

Δεν κατάφερε να διατηρήσει το νικηφόρο του σερί ο ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναγκάστηκε σε ισοπαλία από τον Αερωπό στην Έδεσσα για την έκτη αγωνιστική της Α1 χάντμπολ των ανδρών.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 26-26 με τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση, αλλά τους Θεσσαλονικείς να τους στερούν το «δίποντο» στο τελευταίο δευτερόλεπτο με γκολ του Πετρίδη.

«Αποδράσαμε»

Ο παίκτης που έκρινε το ματς με το γκολ που σημείωσε, Θόδωρος Πετρίδης, σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Γενικά ήταν κακό το ματς. Εμείς δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Ήμασταν νευρικοί. Ο Αερωπός Έδεσσας δεν μας άφησε να τρέξουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η ευθύνη βαραίνει εμάς τους παίκτες. Ήταν ένα κακό απόγευμα. Όπως πήγε το παιχνίδι η ισοπαλία είναι κέρδος, ουσιαστικά αποδράσαμε από μια δύσκολη έδρα. Πρέπει τώρα να τα δώσουμε όλα κόντρα στον Διομήδη».

Ο προπονητής του Αερωπού Χρήστος Τζουβάρας είπε: «Άδικο πέρα για πέρα το αποτέλεσμα. Δικαιούμασταν τη νίκη. Πρέπει να δω το βίντεο για να μιλήσω με σιγουριά, αλλά έχω την αίσθηση ότι ο Πετρίδης πατούσε τη γραμμή στην τελευταία φάση. Αγωνιστικά καταφέραμε να κόψουμε τον ρυθμό του ΠΑΟΚ. Δεχθήκαμε δύο δίλεπτα μαζεμένα στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και οι αντίπαλοι μας μείωσαν την διαφορά των τεσσάρων γκολ, ωστόσο αντιδράσαμε και πήραμε ξανά τα ηνία του ματς. Είμαι ευχαριστημένος 100% από την προσπάθεια».


ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ- ΠΑΟΚ 26-26

Τα δεκάλεπτα: 5-5, 10-9, 16-15 (ημχ.), 20-16, 23-22, 26-26

ΑΕΡΩΠΟΣ (Χρήστος Τζουβάρας): Κότσιφας, Τζουβάρας Π. 8, Γιόσμου 3, Πετρίδης 4, Τζουβάρας Θ., Κράλλης 4, Κυριακού, Άντρεγιτς 5, Αθανασίου, Μπακιρτζής, Τσάπας, Αρβανιτίδης Α., Αρβανιτίδης Π. 2, Μούσιος 3, Ροδοβίτης, Βαφειάδης.

ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Παλάσκας 5, Γουργούμης, Πίτσιος, Κόστιτς 1, Αποστολίδης Β., Κοκκώνης 3, Ιλερής, Αποστολίδης Π., Πετρίδης 3, Ιωαννίδης 3, Τσάτσος 6, Ορφανουδάκης, Καράγγελος 3, Τσίλης, Σεβαστίδης 2, Κεσίδης.

Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας, δίλεπτα: 4-5, πέναλτι: 4/6-5/7.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x