Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο θίασος επιστρέφει από το ΟΑΚΑ

Δεν ήταν ο Χακόμπο η αιτία που έχασε ο ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια δεν ήταν μόνον ο Χακόμπο που σε ένα από τα σημαντικότερα φετινά του παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι είναι κατ΄ όνομα το φαβορί για τη δεύτερη θέση. Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, μέχρι τώρα, με βάση την εικόνα των ομάδων, ο Πανιώνιος είναι ο «δεύτερος» κι όχι ο ΠΑΟΚ. Έλεγα, όμως, ότι ο Χακόμπο είναι απλά ένα ακόμη δείγμα της αναρχίας που επικρατεί σε αυτή την ομάδα και την καθιστά σχεδόν… περιοδεύον θίασο.

Δεν ήταν ο Χακόμπο η αιτία που έχασε ο ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια δεν ήταν μόνον ο Χακόμπο που σε ένα από τα σημαντικότερα φετινά του παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι είναι κατ΄ όνομα το φαβορί για τη δεύτερη θέση. Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, μέχρι τώρα, με βάση την εικόνα των ομάδων, ο Πανιώνιος είναι ο «δεύτερος» κι όχι ο ΠΑΟΚ.
Έλεγα, όμως, ότι ο Χακόμπο είναι απλά ένα ακόμη δείγμα της αναρχίας που επικρατεί σε αυτή την ομάδα και την καθιστά σχεδόν… περιοδεύον θίασο.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη, zahariadis@sday.gr

Δεν νομίζω ότι είναι ο Δώνης αυτός που φταίει αποκλειστικά για το πόσο γραφικός έχει καταντήσει ο ΠΑΟΚ, με τις αποβολές των ποδοσφαιριστών του και τις φρικτές τους αγωνιστικές επιδόσεις. Το ότι δεν έχουν δικαιολογήσει την αντικειμενική τους αξία κι όχι η εμπορική τους έχει ήδη υποχωρήσει σημαντικά, είναι γεγονός που θα πρέπει να απασχολήσει πρωτίστως τους ίδιους και σε δεύτερο βαθμό τον προπονητή και τη διοίκηση. Που να προβλέψει πλέον ο Δώνης τι χαζομάρα θα κάνει ακόμη κι ο πιο συνεσταλμένος από τους ποδοσφαιριστές του στο επόμενο παιχνίδι και θα γίνει αιτία για να μείνει η ομάδα του με «δέκα» και ο Γιάννου να γίνεται…Γλύκος, προκειμένου να υπερασπιστεί την εστία.

Το θέμα πλέον δεν είναι ότι λάβει επικίνδυνες διαστάσεις. Αυτό συνέβη μετά από τις πρώτες αποβολές. Τώρα πλέον συζητούμε για τη συνήθεια που έγινε λατρεία. Για το σίγουρο ποντάρισμα (αποβολή για τον ΠΑΟΚ) στο στοίχημα.

Εκείνος ο κύριος από τη Ρωσία, που έβαλε κάποια εκατομμύρια για να αγοράσει στον ΠΑΟΚ και τα έχωνε χοντρά στον προπονητή επειδή οι ποδοσφαιριστές έχουν γελοιοποιήσει την ομάδα τους με τις ανόητες αποβολές, ας το σκεφτεί καλύτερα αυτή τη φορά που θα πάει στα αποδυτήρια. Γιατί είναι βέβαια ότι σύντομα θα πάει είτε ο ίδιος είτε κάποιος από τους επιτετραμμένους του με σκοπό να προειδοποιήσει για σκληρή τιμωρία αν δεν τιμωρήσει μια και καλή τους ανόητους.

Κατά τα άλλα, το προφανές είναι ότι δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από το… «μπαίνουμε και παίζουμε κι ο,τι βγει». Το συγκεκριμένο σύστημα δεν είχε αποτέλεσμα απέναντι σε Παναθηναϊκό που είχε αποφασίσει να αποδείξει ότι δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμη και στην προσπάθεια για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Γιατί ποιος ξέρει… Μπορεί να πάρει φόρα και τότε η αποστολή του ΠΑΟΚ να γίνει ακόμη πιο δύσκολη από όσο αρχικά υπολόγιζε με μόνο αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x