Stoiximan Super League

Σαλπιγγίδης: «Δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε»

Απογοητευμένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο επιθετικός του «δικέφαλου του Βορρά» υπογράμμισε πλέον πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους το ματς με τους «πράσινους» και να συγκεντρωθούν για την επόμενη αγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό.

Απογοητευμένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Ο επιθετικός του «δικέφαλου του Βορρά» υπογράμμισε πλέον πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους το ματς με τους «πράσινους» και να συγκεντρωθούν για την επόμενη αγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σαλπιγγίδης μετά τον αγώνα:

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:

«Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στο πρώτο σε σχέση με το δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, αλλά η εμφάνιση μας δεν ήταν η κατάλληλη για να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στη συνέχεια, γιατί έρχεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».


Για το μέχρι που μπορεί να φτάσει ο φετινός ΠΑΟΚ:

«Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι να διεκδικήσουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν υπάρχει έλλειψη προσωπικότητας:

«Η ομάδα κάνει μία πορεία. Το να ψάχνουμε πράγματα για να δημιουργήσουμε προβλήματα δεν είναι καλό. Η ομάδα έχει δυνατότητες να διεκδικήσει ως το τέλος κάτι καλό».


Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας και θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x