Stoiximan Super League

«Καμία πρόταση Νοτιά σε Βιντιάδη για Σπάτα»

Κατηγορηματικά διαψεύστηκε από την πλευρά του Νίκου Νοτιά η φημολογία πως ο Χιώτης εφοπλιστής προσέγγισε τον Δημήτρη Βιντιάδη για να γίνει «συμπαίκτης» του στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Παράλληλα κατέστησε σαφές πως εμμένει στην απόφασή του να μη χρηματοδοτεί την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Κατηγορηματικά διαψεύστηκε από την πλευρά του Νίκου Νοτιά η φημολογία πως ο Χιώτης εφοπλιστής προσέγγισε τον Δημήτρη Βιντιάδη για να γίνει «συμπαίκτης» του στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Παράλληλα κατέστησε σαφές πως εμμένει στην απόφασή του να μη χρηματοδοτεί την ΠΑΕ ΑΕΚ.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο», τόνισε στο «Goal» ο εκπρόσωπος του Νίκου Νοτιά, Βασίλης Σίμος, και πρόσθεσε:

«Ο Νίκος Νοτιάς ενημερώνεται για τις εξελίξεις και την πορεία των επαφών, αλλά ουδέποτε έχει εμπλακεί και δεν έχει προτείνει κάτι τέτοιο στην πλευρά των υποψηφίων επενδυτών. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Νίκος Νοτιάς αφήνει το ελεύθερο για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την είσοδο των Βιντιάδη-Χάρις, εμμένοντας στην απόφασή του να μη χρηματοδοτήσει εκ νέου την ομάδα».

Όσο για την πορεία των επαφών για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, είπε: «Υπάρχει εξέλιξη και σημαντική πρόοδος και είναι λογικό να απαιτείται χρόνος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η ΑΕΚ είναι μια μικρογραφία της Ελλάδας και θεωρώ πως και αυτή η χρονοτριβή δείχνει κάτι θετικό, γιατί αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι είναι σοβαροί κι ασχολούνται επί της ουσίας. Γίνονται ουσιαστικά βήματα, έστω κι αν αυτά είναι αργά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x