Επικαιρότητα

3.000.000 επιβάτες η Air France με το A380

Ένα πολύ μεγάλο νούμερο επιβατών – ταξιδιωτών με το «υπερωκεάνιο» των αιθέρων, το Airbus A380, συμπλήρωσε η Air France.

Ένα πολύ μεγάλο νούμερο επιβατών – ταξιδιωτών με το «υπερωκεάνιο» των αιθέρων, το Airbus A380, συμπλήρωσε η Air France.

Για να γιορτάσει τα 3.000.000 επιβατών, η Air France προσέφερε ένα ιδιαίτερο καλωσόρισμα στους επιβάτες της πτήσης AF007 από τη Νέα Υόρκη-JFK προς το Παρίσι-Charles de Gaulle.

Μάλιστα, ο κύριος Aurelie Barthaux Naderzad, ο οποίος ταξίδευε στην Οικονομική Θέση, κέρδισε δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής, καθώς και διάφορα δώρα Air France. "Μου αρέσει που ταξιδεύω με την Air France, είναι πάντα μια ευχάριστη εμπειρία και η υπηρεσία είναι φανταστική. Εκανα κράτηση ειδικά για να πετάξω με το A380 της Air France, γιατί είχα διαβάσει τόσα πολλά γύρω από την φανταστική εμπειρία πτήσης ", δήλωσε ο τυχερός ταξιδιώτης.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που το βραβείο αυτό έρχεται ως αναγνώριση του γεγονότος ότι η Air France είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός φορέας που προσφέρει πτήσεις με το Α380 και έχει την παροχή υπηρεσιών μεταξύ της Νέας Υόρκης-JFK και του Παρισιού-Charles de Gaulle με αυτό το state-of-the -art αεροσκάφος από το Νοέμβριο του 2009. Επιπλέον, η Air France πετά το Α380 στην Ουάσιγκτον, DC και το Λος Άντζελες», πρόσθεσε ο Πατρίκ Ρού, αντιπρόεδρος για την Air France και την KLM στην Αμερική.

Το Air France A380 διαθέτει τέσσερις κατηγορίες υπηρεσιών, ευρύχωρες καμπίνες, ένα εξελιγμένο σύστημα φωτισμού, μια γκαλερί τέχνης, έξι μπαρ και εκτενή on-demand προγράμματα ψυχαγωγίας. Αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον αεροσκάφος, με μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (20% λιγότερα καύσιμα καταναλώνονται σε σύγκριση με ένα Α330), είναι επίσης το πιο αθόρυβο αεροσκάφος στην κατηγορία του.
Το διώροφο αεροσκάφος, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 516 επιβάτες σε τέσσερις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων 9 σε La Premiere (πρώτη θέση), στο κύριο κατάστρωμα, 80 στην Business Class στο επάνω κατάστρωμα, 38 στη Premium Economy class στο επάνω κατάστρωμα και 389 στην Economy κατηγορία μεταξύ των δύο καταστρωμάτων.

Το χειμώνα 2012-2013, οι έξι προορισμούς που εξυπηρετούνται από το A380 της Air France, είναι: Νέα Υόρκη-JFK, Ουάσιγκτον, Λος Άντζελες, Γιοχάνεσμπουργκ, Τόκιο-Narita και τη Σιγκαπούρη.


Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x