Γιώργος Χελάκης

Στο τέλος θα μείνουν με τον Καραλή…

Μετά από κάθε αγωνιστικό στραβοπάτημα, ο Έβαλντ Λίνεν μας τα λέει… ανακατεμένα.

Του φταίει η τύχη, οι χαμένες ευκαιρίες, τα σφυρίγματα του διαιτητή. Τελευταία στη ρητορική του έβαλε την έλλειψη καλών παικτών. Δίκιο έχει. Θα μπορούσε βέβαια να το πει από την αρχή. Προφανώς το απέφυγε για να συσπειρώσει τα αποδυτήρια και να κερδίσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Όταν είδε ότι δεν κερδίζει τα ματς, λύθηκε η γλώσσα του. Ωστόσο δεν γίναμε πιο σοφοί.

Η ΑΕΚ έχει τρανταχτή αδυναμία να επιτεθεί από τα πλάγια και να πατήσει την περιοχή. Φτιάχνει ελάχιστες ευκαιρίες και δεν φοβίζει τον αντίπαλο. Της λείπει εξτρέμ. Φωνάζει η έλλειψη από μακριά. Στην Ένωση πιστεύουν ότι τους λείπει σέντερ φορ. Μα το πρόβλημα δεν είναι ότι τα χάνει ο Παυλής, ο Κατσικοκέρης, ο Φουρτάδο, ο Σταματής και ο Κατίδης. Είναι πως η μπάλα δεν φτάνει σε αυτούς. Πιστεύουν τώρα ότι θα φτάνει στον Πετρόπουλο; Αυτό κατάλαβε ο Λίνεν πως είναι το πρόβλημα της ΑΕΚ; Ποιος φωστήρας αποφάσισε ότι την μία μεταγραφή που δικαιούται να κάνει η ομάδα με παίκτη άνω των 24 ετών έπρεπε να «ξοδευτεί» για σέντερ φορ. Έναν ακόμα σέντερ φορ ακόμη κι αν θεωρητικά είναι καλύτερος από τους υφιστάμενους.

Πολύ φοβάμαι ότι κάποιοι στην ΑΕΚ παραμυθιάζονται μεταξύ τους. Πριν παραμυθιάσουν τον Λίνεν. Οραματίζονται την επιστροφή του Κλωναρίδη και την «αρπαγή» του Γιαννιώτα. Στο τέλος θα μείνουν με τον Καραλή εφόσον δικαιωθεί στην προσφυγή του μέσα στις προθεσμίες των μεταγραφών.

Τραγικά λάθη που μπορούν να βλάψουν ανεπανόρθωτα την ΑΕΚ. Για να αποδειχθεί πως στην Ένωση μπορούν τώρα να τα καταφέρουν χειρότερα από ότι ο Βλάχος και ο Τσιάρτας το καλοκαίρι…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x