Stoiximan Super League

«Άνθρωπος είμαι κι εγώ, κουράστηκα»

Σε εξάντληση των αντοχών του απέδωσε την παραίτηση από τον ΟΦΗ ο Νίκος Αναστόπουλος. Την ώρα που φέρεται δεδομένη η συμφωνία με τον Ατρόμητο, ο «μουστάκιας» τόνισε ότι φεύγει επειδή κουράστηκε.

Μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση της απόφασής του που άφησε σύξυλους άπαντες στον ΟΦΗ, οι Νίκος Μαχλάς και Μάνθος Πουλινάκης ανέβηκαν στο «Βαρδινογιάννειο» για να την ανακοινώσουν στους παίκτες.

Έπειτα από λίγη ώρα, δε, στις εγκαταστάσεις βρέθηκε και ο ίδιος ο Αναστόπουλος.

Παρόλο λοιπόν που κατά την είσοδό του δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, μετά τη συζήτηση που είχε με τους δυο άνδρες έγραψε και επίσημα τον επίλογο της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ, αναφέροντας λακωνικά ότι «άνθρωπος είμαι κι εγώ, κουράστηκα».

Όλα αυτά την ώρα που οι φήμες ότι θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον Ατρόμητο συνεχίζουν να οργιάζουν -παρά την τοποθέτηση από κύκλους των Περιστεριωτών ότι «είναι απλά ένας από τους υποψηφίους στη λίστα μας».

Εκείνο που είναι σίγουρο ωστόσο είναι πως δεν θα ξαναφορέσει τη φόρμα του ΟΦΗ, κάτι που επιβεβαιώθηκε και επίσημα από την -εγκωμιαστική για τον Αναστόπουλο- ανακοίνωση που εξέδωσε κατόπιν η κρητική ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x