Stoiximan Super League

Ζήτησε στοιχεία από την ΕΠΟ ο εισαγγελέας!

Αναλυτικά στοιχεία που αφορούν την ΚΕΔ και τους διαιτητές, ζήτησε από την ΕΠΟ ο αθλητικός εισαγγελέας, Αρ. Κορέας, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για τις καταγγελίες περί «στημένων πινάκων».

Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ την Παρασκευή, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής ενημέρωσε τους συμβούλους για την παραλαβή επιστολής από τον αθλητικό εισαγγελέα, Αριστείδη Κορέα, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται με αφορμή τις καταγγελίες του πρώην αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Χρήστου Σάββα περί «στημένων πινάκων διαιτησίας», της γνωστής επιστολής Βασάρα και των σχετικών δημοσιευμάτων.

Με την επιστολή που απέστειλε την Πέμπτη 3/1 στην ΕΠΟ ο αντιεισαγγελέας πρωτοδικών, ζητεί να του παρασχεθούν:
Α) επίσημα στοιχεία των πινάκων διαιτησίας όλων των εθνικών κατηγοριών με τις υπογραφές των μελών της ΚΕΔ/ΕΠΟ,
Β) τους διαιτητές, βοηθούς, παρατηρητές και εκπαιδευτές που ορίστηκαν στους αγώνες του πρώτου γύρου 2012-2013,
Γ) αντίγραφα των πρακτικών της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΠΟ όπου εγκρίθηκαν οι πίνακες,
Δ) αντίγραφα των γραπτών εξετάσεων των διαιτητών, βοηθών, παρατηρητών και εκπαιδευτών Super League όπου να φαίνονται τα στοιχεία και οι υπογραφές των βαθμολογητών.

Στην ομοσπονδία δεν… πέταξαν και από τα χαρά τους με την εξέλιξη αυτή, ωστόσο αναμένεται να απαντήσουν άμεσα.

*Όπως έχουμε προαναγγείλει εδώ και καιρό ότι θα συμβεί, το Δ.Σ. της ΕΠΟ ενέκρινε ομόφωνα την υποψηφιότητα του Σοφοκλή Πιλάβιου για τη θέση του εκπροσώπου της ομοσπονδίας στην ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (στη θέση του Θανάση Κανελλόπουλου). Ο Βαγγέλης Μαζαράκης θα είναι υποψήφιος για τη θέση του αναπληρωματικού εκπροσώπου. Η εκλογή τους θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12/1 στην έκτακτη Γ.Σ. της ΕΠΟ.

Άρης Ασβεστάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x