Stoiximan Super League

Η «κατάρα» του 2-0

Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια η Κέρκυρα έχει… καταφέρει ένα «εντυπωσιακό» αρνητικό ρεκόρ!

Δεν είναι μόνο πως οι Φαίακες έχουν ένα σερί από τέσσερις ήττες, αλλά είναι το ότι και στους τέσσερις αγώνες έχουν χάσει ακριβώς με το ίδιο σκορ! Ποιο είναι αυτό; Το «εφιαλτικό» πλέον 2-0, σκορ με το οποίο η Κέρκυρα έχασε στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, όταν και υποδέχτηκε τον Ατρόμητο, χωρίς όμως τότε να φαντάζεται πως το εν λόγω σκορ θα τη… σημαδέψει στην υπόλοιπη σεζόν.

Το www.sport-fm.gr θυμάται τις συνεχόμενες φορές, που οι αντίπαλες ομάδες «τρύπησαν» δις την άμυνα της Κέρκυρας, αφήνοντας την στο μηδέν:

Το «κακό» ξεκίνησε στη Λιβαδειά, όπου η ομάδα του νησιού αντιμετώπιζε τους Βοιωτούς για την δέκατη τρίτη αγωνιστική. Στο δεύτερο ημίχρονο Ζησόπουλος και Κόρμπος πέτυχαν το 2-0, ενώ οι Φαίακες έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Ανέστη Αγρίτη.



Δέκατη τέταρτη αγωνιστική και η Κέρκυρα φιλοξένησε τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα γήπεδο, όπου οι ποδοσφαιριστές ήταν πιο πιθανό να κάνουν… λασπόλουτρα παρά να παίξουν μπάλα. Η βροχή ήταν καταρρακτώδης και καλύτεροι «κολυμβητές» αποδείχθηκαν οι Γιαννιώτες, οι οποίοι στο δεύτερο ημίχρονο με τέρματα των Λίλα και Ντε Βινσέντι «πλήγωσαν» τους γηπεδούχους.



Το πρώτο μέρος του πρωταθλήματος για τους Φαίακες ολοκληρώθηκε με ήττα, με το καθόλου… πρωτότυπο πλέον 2-0. Η Κέρκυρα υποδέχτηκε τον Πανθρακικό και οι Βαϊρουά και Παπαδόπουλος σημείωσαν από ένα γκολ. Μέχρι το 1-0 η Κέρκυρα έδειξε φιλότιμο και προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά στο 2-0 κάθε όρεξη για προσπάθεια πήγε… περίπατο και το «καραβάκι» μάλιστα στο 80’ έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Ζουμπουλάκη.



Με το… αριστερό μπήκε η χρονιά για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, η οποία δε μπόρεσε να «σπάσει» την κατάρα του 2-0 και έτσι έχασε και στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος από τον Ατρόμητο με γκολ των Φυτανίδη και Ταυλαρίδη, χωρία να καταφέρει έστω να απειλήσει την εστία του Ιτάνζ.



Την επόμενη αγωνιστική η Κέρκυρα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, ελπίζοντας πως στο τέλος της αναμέτρησης ο φωτεινός πίνακας δε θα αναγράφει το «εφιαλτικό» 0-2.

Ειρήνη Θεοδωρίδου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x