Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: «Ο Πίνο δεν σκύβει το κεφάλι για κανέναν!»

Ή αλλιώς «τι θα συνέβαινε αν η συνομιλία Πίνο-Νικοπολίδη συνεχιζόταν».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goalnews», ο διάλογος του Κολομβιανού με τον προπονητή του στην Κομοτηνή -ο οποίος οδήγησε στον αποκλεισμό του από την αποστολή- ήταν ο εξής:

Νικοπολίδης: «Η συμπεριφορά σου δεν ήταν σωστή, γιατί ενεργούμε σαν ομάδα, δεν κάνει ό,τι θέλει ο καθένας. Απαιτώ να ζητήσεις συγγνώμη από την ομάδα, να ζητήσεις συγγνώμη από τους συμπαίκτες σου».

Πίνο: «Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να ζητήσω συγγνώμη».

Νικοπολίδης: «Εδώ είμαστε ομάδα και όταν κάποιος κάνει λάθος, τότε ζητά συγγνώμη για τη συμπεριφορά του. Να ξέρεις ότι ακόμα και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, όταν έκανε κάτι που δεν ήταν σωστό, βγήκε και ζήτησε συγγνώμη μπροστά σε όλη την ομάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ιμπαγάσα, ο οποίος είναι αρχηγός της ομάδας και έχει ζητήσει συγγνώμη».

Πίνο: «Άλλο οι άλλοι, άλλο εγώ».

Νικοπολίδης: «Φεύγεις για Αθήνα και θα απολογηθείς στη διοίκηση για τη συμπεριφορά σου».

Πίνο: «Φεύγω και θα μιλήσω με τον πρόεδρο».

Τι, αυτό νομίζετε ότι ήταν; Ότι έτσι πολιτισμένα τα είπαν; Ότι τόσο χαλαρά το σταμάτησαν; Ε, όχι δα... Επειδή κανείς δεν τα λέει και κανείς δεν τολμάει να τα γράψει, το FC θα βάλει για πολλοστή φορά το κεφάλι του στον ντορβά για χάρη της ενημέρωσης. Ιδού λοιπόν ποια (θα) ήταν η συγκλονιστική συνέχεια του διαλόγου:

Νικοπολίδης: Και τι μου το λες, για να φοβηθώ; Μήπως θα με κάνει ντα ο πρόεδρος αν πας και του μιλήσεις, ε; Ή μήπως θα φέρεις τον αδελφό σου το «μπιλντέρι» από την Κολομβία να μου ψιθυρίσει δυο φωνήεντα; Ρε δεν πα να μιλήσεις και με τον αρχιεπίσκοπο...

Πίνο: Καλά, καλά, τραγούδα εσύ. Δεν ξέρεις τι έχω συμφωνήσει εγώ με τον πρόεδρο, γι’ αυτό πουλάς τσάμπα μαγκιές...

Νικοπολίδης: Άσε ρε, σιγά μη σου έχει τάξει ότι θα είσαι βασικός κι αναντικατάστατος. Αυτά μόνο ο Τάτος στον Άρη και ο Πελέ πριν 50 χρόνια τα έκαναν.

Πίνο: Όπα ψηλέ, για τράβα χειρόφρενο και πάρκαρε δεξιά λίγο. Ξέρεις ποιος είμαι εγώ, πως με λένε, η σκούφια μου από που κρατάει, ε; Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Που να σου εξηγώ...

Νικοπολίδης: Άτσα τις ο Λατίνος, ξεψάρωσε απότομα! Μελετάμε και Καρβέλα μικρέ;

Πίνο: Ό,τι θέλουμε κάνουμε. Και πάμε και Αννούλα άμα γουστάρουμε και έχουμε και συνέχεια ακουστικά στ’ αυτιά γιατί χωρίς μουσική δε ζούμε, για να γυρίσουμε στο θέμα μας.

Νικοπολίδης: Εντάξει λοιπόν, για να γυρίσουμε στο θέμα μας είτε θα ζητήσεις μια ειλικρινή και ταπεινή δημόσια συγγνώμη από τους συμπαίκτες σου ή θα δεις για πότε θα σε κάνω μάγκα.

Πίνο: Θα μου αερίσεις τα καλαμπαλίκια. Μια μάντρα, για την ακρίβεια. Ο Χουάν ο Πάμπλο ο Πίνο ο Πουέγιο με τ’ όνομα δεν σκύβει το κεφάλι και δεν γονατίζει μπροστά σε κανέναν!

(to be continued soon, in a pitch near you)

Γιάννης Τσαούσης

www.fightclub.gr

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x