Επικαιρότητα

Madonna: Στο club των δισεκατομμυριούχων

Η πρώτη γυναίκα ποπ σταρ που μπήκε στο club των δισεκατομμυριούχων σύμφωνα με αμερικανικό δημοσίευμα.

Στο club των δισεκατομμυριούχων, σύμφωνα με δημοσίευμα της «New York Post», ανήκει πλέον η βασίλισσα της ποπ Madonna, η οποία κέρδισε τον τίτλο της πρώτης γυναίκας pop star που μπαίνει στο συγκεκριμένο club. Υστερα από μια επιτυχημένη χρονιά, η τραγουδίστρια είδε τον τραπεζικό της λογαριασμό να αυξάνεται με... ιλιγγιώδεις ρυθμούς, προσθέτοντας στα 700 εκατομμύρια που ήδη διέθετε, τα απαραίτητα 300 για να φτάσει το πολυπόθητο δισ.!

Τα έσοδα της 54χρονης Madonna για το 2012 προήλθαν, μεταξύ άλλων, από την περιοδεία της, «MDNA Tour», η οποία συγκέντρωσε 305 εκατομμύρια δολάρια, από τις πωλήσεις του αρώματος «Truth or Dare by Madonna», και από την προσωπική αλυσίδα γυμναστηρίων της, «Hard Candy».

Η τραγουδίστρια θεωρείται η πιο πετυχημένη τραγουδίστρια όλων των εποχών, η οποία έχει πουλήσει πάνω από 300 εκατομμύρια δίσκους. Ανάμεσα στα ονόματα των δισεκατομμυριούχων, που φιγουράρουν στην επίσημη λίστα, συναντάμε, μεταξύ άλλων, τη βασίλισσα των talk shows, Oprah Winfrey, και το διάσημο σκηνοθέτη, Steven Spielberg.

Πηγή: www.protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x