Stoiximan Super League

Στον εισαγγελέα ως ύποπτος ο Σαρρής!

Ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει ως ύποπτος για την υπόθεση των «στημένων πινάκων διαιτησίας», κλήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής. Για σκευωρία μιλάει ο ίδιος.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής, κλήθηκε να καταθέσει ανωμοτί (ως ύποπτος) για την περίφημη υπόθεση που ερευνά η δικαιοσύνη σχετικά με τις καταγγελίες του περασμένου καλοκαιριού περί «στημένων πινάκων διαιτησίας». Ο κ. Σαρρής θα πάει στον εισαγγελέα μία από τις επόμενες μέρες.

Για την ίδια υπόθεση έχουν κληθεί ως ύποπτοι και έχουν καταθέσει με υπόμνημα, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Θανάσης Μπριάκος, ο υπεύθυνος ορισμού των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας, Γιώργο Δούρος και ο νομικός σύμβουλος της ομοσπονδίας, Θόδωρος Κουρίδης.

Σύμφωνα με δικαστικές και νομικές πηγές, σε όλους τους προαναφερθέντες είναι πιθανό να ασκηθούν ποινικές διώξεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Γιώργος Σαρρής κάνει λόγο για «καλοστημένη σκευωρία που σύντομα θα ξεσκεπαστεί».

Θυμίζουμε ότι η δικαιοσύνη άρχισε να ερευνά την υπόθεση, έπειτα από καταγγελίες του πρώην αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Χρήστου Σάββα (όταν πρόεδρος της ΚΕΔ ήταν ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ), περί «νταβατζήδων» και «στημένων πινάκων». Ήδη έχουν καταθέσει ως μάρτυρες ο Κύρος Βασάρας και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλης Παλάσκας.

Άρης Ασβεστάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x