Γ' Εθνική

«Γυρίσαμε από την κόλαση»

Επίθεση με αντικείμενα από τους οπαδούς και τους παράγοντες της Κορίνθου δέχθηκαν οι άνθρωποι της Προοδευτικής, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Μαρουδιάς στη SportDay.

Στις αντίξοες εξωαγωνιστικές συνθήκες που αντιμετώπισε η Προοδευτική στην Κόρινθο αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Μαρουδιάς, μιλώντας στη SportDay.

«Μας προπηλάκισαν παράγοντες και οπαδοί της Κορίνθου. Επιτέθηκαν με αντικείμενα, τόσο σε μένα, όσο και στους παίκτες και το προπονητικό τιμ. Αν δεν είχα μαζί μου κάποιους δικούς μου ανθρώπους, η ομάδα δεν θα έφευγε από εκεί. Γυρίσαμε από την κόλαση. Στο ημίχρονο επειδή κερδίζαμε, στα αποδυτήρια μας έβριζαν και μας απειλούσαν», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος των «βυσσινί» και πρόσθεσε:

«Μετά την ισοφάριση σε 2-2 άρχισαν να πετάνε καρέκλες, μπουκάλια στον πάγκο μας, δεν μπορούσε ο προπονητής να δώσει οδηγίες στους παίκτες. Τραυματίστηκε ο φροντιστής της ομάδας από σίδερα. Προσωπικά τα καταδικάζω όλα αυτά. Στον πρώτο γύρο τους είχαμε φιλοξενήσει άψογα στον Κορυδαλλό. Θα κάνουμε καταγγελία και στην ΕΠΑΕ. Δεν γίνεται να περάσει έτσι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x