Ισπανία

«Αφήνει» την Γιουνάιτεντ για χάρη της Μπάγερν!

Σύμφωνα με τον Cadena Cope, ο Τιάγκο Αλκάνταρα άφησε στα... κρύα του λουτρού την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι μια... ανάσα από την μεταγραφή του στην Μπάγερν Μονάχου!

Σύμφωνα με όλα τα ισπανικά ΜΜΕ, έχουμε πλήρη ανατροπή στην υπόθεση της μεταγραφής του Τιάγκο Αλκάνταρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Cadena Cope μετέδωσε πρώτος πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποφάσισε να... αφήσει τους «κόκκινους διαβόλους», με τους οποίους τις προηγούμενες ημέρες είχε έρθει σε πλήρη συμφωνία και να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου.

Εκεί δηλαδή που είναι προπονητής ο Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον οποίο συνεργάστηκε τα προηγούμενα χρόνια στην Μπαρτσελόνα. Όπως αποκαλύπτεται οι Καταλανοί απέρριψαν την πρόταση της Γιουνάιτεντ, αφού επιθυμία του παίκτη είναι να μετακομίσει στην Γερμανία.

Μάλιστα, φαίνεται πως σημαντικό ρόλο σε αυτήν του την απόφαση είχε η επικοινωνία του με τον προπονητή των Βαυαρών. Κι αυτό διότι ο τελευταίος του ξεκαθάρισε πως τον προορίζει για βασικό στον άξονα, αφού σκέφτεται να γυρίσει στην άμυνα τον Χάβι Μαρτίνεθ.

Απομένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί αυτή η νέα τροπή στο... σίριαλ του νεαρού άσου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x