Αγγλία

Πιάνει… λιμάνι ο Κυριάκος

Σε συμφωνία με τη Σάλκε για την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου ήρθε η Λίβερπουλ και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί εφόσον ο Έλληνας αμυντικός περάσει τα ιατρικά τεστ.

Μία ανάσα από τη Λίβερπουλ βρίσκεται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Η Λίβερπουλ φέρεται να συμφώνησε με τη Σάλκε για την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού έναντι 16 εκατ. ευρώ και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί εφόσον δεν προκύψει πρόβλημα με τα ιατρικά τεστ στα οποία θα υποβληθεί τις επόμενες μέρες.

Ο Έλληνας διεθνής ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο από το Νοέμβριο, αλλά εδώ και λίγες μέρες ανεβάζει ρυθμούς προπόνησης και στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου υπολογίζεται πως θα είναι σε θέση να περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις. Οι «κόκκινοι» θέλουν να είναι απολύτως σίγουροι για την αγωνιστική κατάσταση του παίκτη προτού εκταμιεύσουν ένα τόσο σημαντικό ποσό για την απόκτησή του.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, υπολογίζει τον Παπαδόπουλο για βασικό στόπερ, αρκεί φυσικά να επανέλθει πλήρως μετά τη μακρά αποχή του από τα γήπεδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x