Γ' Εθνική

Ουρές για μία θέση στην ΑΕΚ!

Μαζί θα περάσουν τα δύσκολα η ΑΕΚ κι ο κόσμος της. Ουρές σχηματίζουν από το πρωί στο ΟΑΚΑ άνεργοι φίλοι της ομάδας για να εξασφαλίσουν εισιτήριο διαρκείας με 30 ευρώ. Σπάει το φράγμα των 10.000.

Είναι ενδεικτικό της αγάπης του κόσμου της ΑΕΚ στην ομάδα, αλλά και ταυτόχρονα λυπηρό…

Από το πρωί, πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τους ανέργους στην τιμή των 30 ευρώ, έχουν σχηματιστεί ουρές έξω από το τμήμα εισιτηρίων του ΟΑΚΑ.

Οι φίλοι της «Ένωσης», που αναζητούν εναγωνίως δουλειά και αντιμετωπίζουν ακόμη και πρόβλημα βιωσιμότητας, δείχνουν πως μένουν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας, που επίσης βιώνει την πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της μετά την… επανεκκίνηση από τη Γ’ Εθνική.

Η πώληση των διαρκείας για ανέργους θα συνεχιστεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου (9:30-17:30 καθημερινά), αφορά τις θύρες 3, 5, 13 και 1-35, ενώ οι ενδιαφερόμενοι απλώς πρέπει να προσκομίσουν την κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ. Απλώς σημειώνεται ότι η αγορά διαρκείας σε αυτή την τιμή δεν περιλαμβάνει το προνόμιο εξασφάλισης μετοχών για την ανέγερση του νέου γηπέδου.

Μετά και τη συγκινητική ανταπόκριση των ανέργων φίλων της ΑΕΚ, θεωρείται δεδομένο ότι ο αριθμός των διαρκείας θα ξεπεράσει τις 10.000. Ήδη πριν αρχίσει η διαδικασία αυτή, ο αριθμός των καρτών που είχαν διατεθεί πλησίαζε σε πενταψήφιο αριθμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x