Ισπανία

Βία από αστυνομικούς καταγγέλλει οπαδός της «Μπάρτσα»

Άγριο ξυλοδαρμό από αστυνομικούς στο «Μεστάγια» καταγγέλλει πως υπέστη οπαδός της Μπαρτσελόνα στο περιθώριο του τελικού Κυπέλλου με τη Ρεάλ.

Ο τελικός Κυπέλλου Ισπανίας μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα ήταν γιορτή, αλλά δεν έλειψαν-όπως φαίνεται-και κάποια παρατράγουδα. Οπαδός των «μπλαουγκράνα» καταγγέλλει πως έπεσε θύμα απρόκλητης βίας από αστυνομικούς.

«Στα μέσα του αγώνα πήγα στην τουαλέτα και εκεί συνάντησα οκτώ αστυνομικούς. Χωρίς να μου πουν τίποτα, ένας από αυτούς με άρπαξε από το λαιμό και μου φώναξε ‘θα δεις τι θα πάθεις, καταλανικό σκ..ο’. Αμέσως άρχισαν να με γρονθοκοπούν στο πρόσωπο κι όλο μου το σώμα. Με πήγαν σε ένα βαν της αστυνομίας, όπου ένιωσα ένα χέρι στο λαιμό να προσπαθεί να με πνίξει και νόμιζα πως θα με σκότωναν. Μου έβαλαν χειροπέδες, δεν μου διάβασαν τα δικαιώματά μου και με πήγαν πρώτα στο τμήμα κι εν συνεχεία στο νοσοκομείο, όπου ζήτησα να με εξετάσουν. Πέρασα τη νύχτα στο κρατητήριο και την επόμενη μέρα με άφησαν ελεύθερο χωρίς εγγύηση με την κατηγορία πως αρνήθηκα να τους δείξω την ταυτότητά μου», κατήγγειλε ο Ράφαελ Μαρτίν, που φωτογραφήθηκε παρουσιάζοντας τα σημάδια πάνω του από τον ξυλοδαρμό.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x