Αγγλία

Επέστρεψε για να… φύγει ο Μήτρογλου;

Στις προπονήσεις της Φούλαμ ενσωματώθηκε τη Δευτέρα ο Κώστας Μήτρογλου και αναμένει τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του. Οι Λονδρέζοι συζητούν μόνο για μεταγραφή με τους υποψήφιους «μνηστήρες».

Με τα τωρινά δεδομένα, το πιθανότερο σενάριο είναι ο διεθνής επιθετικός να μην συνεχίσει στη Φούλαμ και την Τσάμπιονσιπ. Βέβαια, ο αγγλικός σύλλογος κοστολογεί τουλάχιστον στα 12 εκ. ευρώ τον Κώστα Μήτρογλου. Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Ωστόσο, η Φούλαμ θεωρεί τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ένα σημαντικό περιουσιακό της στοιχείο και δεν διαπραγματεύεται τον δανεισμό του παρά μόνο την πιθανότητα να πάρει μεταγραφή.

Η δεύτερη ομάδα από την τουρκική αγορά μετά την Μπεσίκτας που έδειξε ενδιαφέρον για τον 26χρονο στράικερ ήταν η Τραμπζονσπόρ. Ο σύλλογος της Τραπεζούντας κατέθεσε προ ημερών πρόταση περίπου 9 εκατ. ευρώ στη Φούλαμ, προσφέροντας στον Κώστα Μήτρογλου 3 εκατ. ευρώ ετησίως. Η απάντηση ήταν αρνητική και έτσι έκλεισε η πόρτα για την Τραμπζονσπόρ.

Στο προσκήνιο βρίσκεται το ενδιαφέρον ομάδων από την Αγγλία, την Ιταλία και τη Ρωσία. Γουέστ Χαμ, ΚΠΡ, Σαμπντόρια και Σπάρτακ Μόσχας έχουν «τσεκάρει» την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου και είναι πιθανό τις επόμενες ημέρες να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο παίκτης έχει βάλει προτεραιότητα την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Να αγωνίζεται δηλαδή, βασικός ώστε να βρει ξανά τα πατήματα του. Άλλωστε, η Εθνική ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro της Γαλλίας στις αρχές Σεπτεμβρίου και ο Κώστας Μήτρογλου θέλει να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Το προσεχές διάστημα, ο διεθνής φορ θα αποφασίσει από κοινού με τη Φούλαμ για το ποδοσφαιρικό του μέλλον με τους Άγγλους να επιθυμούν την παραμονή του τη νέα σεζόν.


Σωτήρης Ταμπάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x