Betmasters

Δύο ημίχρονα-τελικά από το Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr δύο νίκες σημαντικών φαβορί, από το ημίχρονο, με σκοπό το... κυνήγι καλύτερων αποδόσεων.

Επαναληπτικά παιχνίδια του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ κι εδώ θα κριθεί ποιες από τις ομάδες που μετέχουν θα συνεχίσουν: Είτε επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί, είτε αναμένοντας την έκπληξη. Οι αποδόσεις, για να μην κρυβόμαστε, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο επομένως θα επιχειρήσουμε να τις ανεβάσουμε διαλέγοντας δύο σοβαρά φαβορί και ποντάροντάς τα από το 45λεπτο.

Στο Λιούντσκι του Μάριμπορ η σλοβένικη ομάδα υποδέχεται τη Ζρίνσκι Μόσταρ από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, προσπαθώντας να υπερασπιστεί το ύπουλο 0-0 που παραχώρησε στο εκτός έδρας παιχνίδι. Οποιαδήποτε ισοπαλία με γκολ αποκλείει τους γηπεδούχους (με 0-0 ακολουθεί παράταση), άρα ξεκάθαρος στόχος είναι η νίκη στο 90λεπτο για να μην μπει η Μάριμπορ σε περιπέτειες. Η ομάδα του Άντε Σίμουτζα είναι έμπειρη τα τελευταία χρόνια στο θεσμό και αυτούς τους γύρους τούς... έχει.

Πέρυσι έμεινε εκτός Ομίλων από την Πλζεν και το εμπόδιο της Ζρίνσκι, στην καυτή της έδρα, παραμένει χαμηλό παρά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Το πρωτάθλημά της έχει αρχίσει και είναι σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας. Ο μέσος Μουμίνοβιτς για τη Μόσταρ είναι τιμωρημένος, λόγω της αποβολής του στο πρώτο ματς. Οι Βόσνιοι δεν έχουν δείξει τίποτε στο θεσμό και θα είναι τεράστια έκπληξη αν μπορέσουν να πετάξουν έξω την καλύτερη Μάριμπορ. Η νίκη των Σλοβένων από το 45λεπτο αποτελεί κύρια επιλογή.

Στο Σεντ Πάτρικς-Λέγκια, για την ομάδα της Βαρσοβίας θα είναι καταστροφικός πιθανός αποκλεισμός και θα φέρει άμεσα αναταραχή. Φέτος οι Πολωνοί δεν έχουν κερδίσει επίσημο ματς, ενώ άρχισε και το πρωτάθλημά τους με ήττα 1-0 από την Μπελσάτοφ η οποία φέτος ανέβηκε! Δημιουργούν τελικές, κάτι που συνέβη και στο 1-1 της Πολωνίας με τους Ιρλανδούς, αλλά δεν τις τελειώνουν. Η Λέγκια χρειάζεται, ουσιαστικά, δύο γκολ για να περάσει στο παιχνίδι του Τάλατ (ουδέτερο) του Δουβλίνου. Τεράστιο κίνητρο απέναντι σε μία ομάδα που είναι χαμηλότερου επιπέδου.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ (1)
134. ΜΑΡΙΜΠΟΡ - ΖΡΙΝΣΚΙ ΜΟΣΤΑΡ: 1 Η - 1Τ (1,95)
135. ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ: 2 Η - 2 Τ (2,35)

Η ΠΡΟΤΑΣΗ (2)
134. ΜΑΡΙΜΠΟΡ - ΖΡΙΝΣΚΙ ΜΟΣΤΑΡ: 1 (1,35)
135. ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ: 2 (1,55)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x