Betmasters

Για την ολική ανατροπή η Ρόζενμποργκ

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τη νίκη των Νορβηγών στην Ιρλανδία, για τον δεύτερο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, παρά τη μέτρια σεζόν που διανύουν.

Η ήττα στο Τρόντχαϊμ στο πρώτο παιχνίδι από τη Σλίγο δεν αφήνει καμία... πολυτέλεια στη Ρόζενμποργκ για τη ρεβάνς της Ιρλανδίας. Το 1-2 είναι σκορ που θέλει κυνήγι από το πρώτο λεπτό, διότι νίκη με 0-1 για παράδειγμα δεν φθάνει ενώ επικράτηση με 1-2 οδηγεί σε παράταση, πέναλτι κτλ. Το ζήτημα είναι πώς η RBK ψάχνει... καθαρή επικράτηση απέναντι στους Ρόβερς, οι οποίοι έχουν κάνει προς το παρόν τη μεγάλη ζημιά.

Στα πρώτα ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ οι Νορβηγοί ήταν από τα σημαντικά φαβορί κι έσπασαν. Δεν διανύουν καλή χρονιά, αλλά το επίπεδο του ιρλανδικού ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο είναι ελαφρώς επάνω από τον ημιεπαγγελματισμό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τι έκανε την Τετάρτη (23/7) η Λέγκια στη Σεντ Πάτρικς (0-5) που μας πλήρωσε από το ημίχρονο. Λίγο σοβαρή να είναι η Ρόζενμποργκ θα σημειώσει ένα γκολ νωρίς και θα την περάσει τη Σλίγκο.

Στο ψυχολογικό κομμάτι σύμμαχός μας είναι η αλλαγή του προπονητή Χάνσεν, που προκαλούσε εκνευερισμό μόνο με την παρουσία του, φέτος, στον κόσμο της ομάδας. Ο αντικαταστάτης του Κέρε Ινγκέμπριγκτσεν είναι γνώριμος του συλλόγου στον οποίο αγωνίστηκε, όμως προπονητικά διανύει τα πρώτα του βήματα. Μόνο και μόνο η ψυχολογία που θα φέρει ο νέος κόουτς σε μία προβληματική ομάδα μάς ενθαρρύνει για τη νίκη και την ανατροπή σκηνικού της RBK.

Το Γιαγκοντίνα-Κλουζ έχει φαβορί για την πρόκριση τους Ρουμάνους, αλλά και πάλι το 0-0 του πρώτου ματς αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Η Κλουζ και με ισοπαλία με γκολ περνάει, όμως μετά το κακό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν την παίρνει ν΄ αρκεστεί σε κάτι ρευστό. Διαβάζοντας το ρεπορτάζ του αγώνα στη Ρουμανία γίνεται αντιληπτό πώς η Γιαγκοντίνα έπαιξε για να μην χάσει και το πέτυχε. Δείχνει ελάχιστα πράγματα επιθετικά και ομάδα που δεν σκοράρει είναι δύσκολο να την ποντάρεις.

Παίζει και η ισοπαλία, όμως η Κλουζ θα κοιτάξει να προηγηθεί. Αν το καταφέρει, το κρατά το αποτέλεσμα μετά κι όταν θ΄ ανοιχτεί η Γιαγκοντίνα τότε μπορεί να φτιάξει και σκορ! Όσον αφορά το Σιρόκι-Μλάντα, η Μπόλεσλαβ δεν πήρε κανένα φοβερό σκορ στο πρώτο παιχνίδι. Το 2-1 είναι εύθραστο και ανατρέπεται και δεν μπορούμε να καταλάβουμε καν το λόγο που οι Τσέχοι είναι, έστω και οριακό, φαβορί στο παιχνίδι από τη στιγμή που οι αντίπαλοι βρίσκονται σε αγωνιστική ισορροπία.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
161. ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ: 2 (1,80)
163. ΓΙΑΓΚΟΝΤΙΝΑ - ΚΛΟΥΖ: 2 (2,35)
167. ΣΙΡΟΚΙ ΜΠΡΙΓΙΕΓΚ - ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ: 1 (2,35)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x