Betmasters

Εκμετάλλευση απόδοσης η νίκη του Μαυροβουνίου

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τη νίκη-πρόκριση των Μαυροβούνιων στον τελικό των ανδρών, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο της Βουδαπέστης.

Σερβία και Μαυροβούνιο αναμετρώνται στον δεύτερο ημιτελικό του Ευρωπαϊκού που διεξάγεται στην Ουγγαρία. Η συζήτηση περί ίδιας σχολής είναι αχρείαστο να γίνει, μια κι εννοείται.

Η μεγάλη απόκλιση στις αποδόσεις δεν έχει μεγάλη λογική, αφού οι Μαυροβούνιοι ναι μεν έπαιξαν σε, σχετικά, εύκολο όμιλο για το επίπεδό τους όμως ήταν άκρως πειστικοί. Σκόραραν 62 γκολ με τον Αλεξάντερ Ίβοβιτς να πετυχαίνει τα 16, μένοντας στην ισοπαλία (6-6) μόνο με την Ιταλία.

Οι Μαυροβούνιοι είναι επιθετική ομάδα κι εξασφάλισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά απευθείας, σε αντίθεση με τους Σέρβους που απέκλεισαν την Ελλάδα στα προημιτελικά για να φθάσουν εδώ. Η Σερβία έπαιξε ομολογουμένως σε πιο δύσκολο γκρουπ, όμως το πόλο που παρουσίασε δεν ήταν πειστικό. Το καλύτερό της παιχνίδι το έκανε με την Εθνική μας, όπου σημείωσε την τέταρτη νίκη της σε έξι αγώνες στο θεσμό (έχασε μία φορά κι έφερε μία ισοπαλία στα υπόλοιπα δύο). Έχει πιο έμπειρους παίκτες, που θεωρούνται περισσότερο ποιοτικοί. Εκεί είναι το μεγάλο της ατού μπο, το οποίο μπορεί να δικαιολογήσει κάπως την τιμή νίκης της.

Οι Μαυροβούνιοι, πέρυσι το καλοκαίρι, στο Παγκόσμιο της Βαρκελώνης απέκλεισαν με 9-8 τους Σέρβους στα προημιτελικά κι έφθασαν ως τον τελικό όπου ηττήθηκαν από τους Ούγγρους με 8-7. Να δίνεται η δεύτερη Παγκόσμια δύναμη σε τέτοια απόδοση, κόντρα σε μία ομάδα που έχει αποδείξει πώς την... έχει, έστω και σε ματς ειδικών συνθηκών λόγω πολιτικής, είναι υπερβολή. Διψά για διακρίσεις το Μαυροβούνιο κι εδώ του δίνεται μία τεράστια ευκαιρία να φθάσει σ΄ έναν ακόμη τελικό. Είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα και θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της ως το τέλος.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ (ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ)
040. ΣΕΡΒΙΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: ΚΩΔ. 333 - ΝΙΚΗ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (2,85)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x