Stoiximan Super League

Το… ξεσκαρτάρισμα

Η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε στην Ελλάδα και ο Άγγελος Αναστασιάδης καλείται να πάρει τις αποφάσεις του για το ποιους «ιμικρούς» θα κρατήσει στην πρώτη ομάδα.

Μπορεί να έδωσε δύο ημέρες ρεπό στους παίκτες του στον ΠΑΟΚ αλλά ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν πρόκειται να ξεκουραστεί.

Ο Έλληνας τεχνικός καλείται να πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις για τους μικρούς σε ηλικία παίκτες οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στην προετοιμασία στην Ολλανδία.

Άμεσα ο Αγγελος Αναστασιάδης θα ανακοινώσει τα ονόματα των νεαρών παικτών που δεν θα συνεχίσουν με την πρώτη ομάδα, έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν κι οι τελευταίες μεταγραφές και να μονταριστεί η ομάδα μέσα από τα δυνατά φιλικά.

Σίγουρα δεν είναι μια απλή κι εύκολη διαδικασία για τον Ελληνα κόουτς, όμως είναι απαραίτητη για την καθημερινότητα της ομάδας στις προπονήσεις.

Την ίδια στιγμή πρέπει να αναμένονται εξελίξεις στον διοικητικό τομέα για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Τόσο ο Ιβάν Σαββίδης όσο κι ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Ιάκωβος Αγγελίδης, θα πρέπει να «σηκώσουν τα μανίκια».

Την αρχή είναι αναγκασμένος να κάνει ο μεγαλομέτοχος, ο οποίος σε συνεργασία με τον Βρύζα και με τον Αναστασιάδη θα πρέπει να επιχειρήσουν την ύστατη προσπάθεια για να έρθουν κι άλλοι ποιοτικοί παίκτες, πρώτης γραμμής.

Σε ό,τι αφορά στον Αγγελίδη, αναμένεται μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για να ενημερωθεί πλήρως σχετικά με τα τρέχοντα (και μη) θέματα του «Δικεφάλου».

Ο Κύπριος θα ξεκινήσει την προεργασία μέχρις ότου αναλάβει κι επίσημα τη νέα θέση του, στις 14 Αυγούστου.

Αναμένεται να συναντηθεί κι αυτός με τους Βρύζα κι Αναστασιάδη, έτσι ώστε να ξεκαθαριστεί η κοινή γραμμή πλεύσης που θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην περαιτέρω ανάπτυξη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x