Ελλάδα

Πρότειναν Γκριν στον Ολυμπιακό

Τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ, Κάλεμπ Γκριν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ιταλική Ντιναμό Σάσαρι πρότειναν ξένοι μάνατζερ στον Ολυμπιακό. «Δεν ασχολούμαστε» η απάντηση της ΚΑΕ.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει πως έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές κινήσεις βασικών παικτών, αλλά από τη στιγμή που κατά τη διάρκεια της περιόδου έχει αποδεδειγμένα εξετάσει περιπτώσεις παικτών στο «4» (Ντέρικ Μπράουν), οι προτάσεις από τους μάνατζερ συνεχίζουν να φτάνουν στα γραφεία της ΚΑΕ. Χθες, σε αρκετά ΜΜΕ παρουσιάστηκε ως υποψήφιος στόχος ο Αμερικανός Κάλεμπ Γκριν, που αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ντιναμό Σάσαρι.

Ο 29χρονος παίκτης, είχε 17,3 πόντους, 4,8 ριμπάουντ μέσο όρο και πολύ καλά ποσοστά σε δίποντα και τρίποντα (61 και 35% αντίστοιχα) με την ιταλική ομάδα, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γκριν προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους», που δεν είναι διατεθειμένοι να ασχοληθούν με τη περίπτωσή του, αφού φέρονται αποφασισμένοι να «στηρίξουν» τον Μπρεντ Πέτγουεϊ. Μάλιστα, ο Γκριν, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μάλαγα, με τους ισπανούς συναδέλφους να εκτιμούν πως την επόμενη εβδομάδα θα υπογράψει, με ένα ποσό κοντά στις 500 χιλιάδες δολάρια.

Κρίσιμες ώρες για Σίμονς

Εν τω μεταξύ, ούτε χθες σημειώθηκε κάποια εξέλιξη στην υπόθεση της αποχώρησης του Σέντρικ Σίμονς. Ο Αμερικανός σέντερ είναι δεδομένο πως θέλει να φύγει, έχει συμφωνήσει (σε λάθος χρόνο) με την Τραμπζονσπόρ και έχει πρόταση και από την Καρσίγικα, αλλά για να καταφέρει να πάρει το ελεύθερο από τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να φέρει χρήματα στο ταμείο της ΚΑΕ. Αυτό, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα γίνει (μάλλον θα τα δώσει ο ίδιος από το συμβόλαιό του με τους τούρκους), με τις πληροφορίες πάντως να αναφέρουν ότι οι διοικούντες των συλλόγων που ενδιαφέρονται, του έχουν δώσει πέντε ακόμα μέρες προθεσμία για να ξεκαθαρίσει.

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x