Super League 2

Κατέθεσε τον φάκελο η ΑΕΚ!

Ακόμη ένα σημαντικό βήμα που αφορά την κατασκευή του νέο της γηπέδου έκανε η ΑΕΚ, η οποία κατέθεσε τον σχετικό φάκελο στο ΥΠΕΚΑ!

Από τη στιγμή που «Αγια-Σοφιά» η έγινε νόμος του Κράτους εκείνο που απομένει είναι η έκδοση των οικονομικών αδειών για να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση στην ΑΕΚ.

Προς αυτή την κατεύθυνση η διοίκηση της «Ένωσης» κατέθεσε το μεσημέρι της Τρίτης τον σχετικό φάκελο στο ΥΠΕΚΑ, ώστε οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και τη Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κατασκευών να δώσουν και αυτές το «πράσινο» φως και να ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από εκεί και πέρα, ένα θέμα που μένει είναι το τελευταίο «οικογενειακό» θέμα της «Ένωσης», που είναι το παραχωρητήριο του οικοπέδου από την Ερασιτεχνική στη «Δικεφάλος 1924».

Το πιο πιθανό είναι ότι οι άδειες θα εκδοθούν στα μέσα Σεπτέμβρη και τότε θα αρχίσει η ανέγερση του νέου σπιτιού της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«H ΠAE AEK ανακοινώνει ότι κατατέθηκε σήμερα στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ και συγκεκριμένα στη διεύθυνση ΔOKK με αριθμό πρωτοκόλλου 39151 ο φάκελος που αφορά την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την ανέγερση του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πρωταρχικός στόχος μας πλέον είναι να μη χαθεί ούτε μια ημέρα και να προχωρήσουν άμεσα όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται στη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x