Stoiximan Super League

Τι πρότεινε ο Αλφάρο στον Παναθηναϊκό

Αρνητική τροπή είχε για τον Παναθηναϊκό η υπόθεση του Αλεχάντρο Αλφάρο, με τη SportDay να αποκαλύπτει το παρασκήνιο μετά το «κόψιμο» του Ισπανού εξτρέμ.

Σχεδόν τελειωμένη ήταν η μεταγραφή του Αλεχάντρο Αλφάρο, αλλά οι ιατρικές εξετάσεις έκριναν το αποτέλεσμα στην υπόθεση του Ισπανού εξτρέμ από τον Παναθηναϊκό.

Τελικά ο παίκτης δεν αποκτήθηκε για «σοβαρά ζητήματα που δεν επέτρεπαν την ολοκλήρωση της μεταγραφής και σε καμία περίπτωση δεν αφορούσαν την ομάδα».

Ωστόσο, η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay αποκαλύπτει ότι Αλφάρο έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο «που είτε δημιουργήθηκε εκ γενετής, είτε σε πολύ μικρή ηλικία».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, με αυτό το πρόβλημα έκανε καριέρα μέχρι σήμερα ο 28χρονος παίκτης, αλλά οι «πράσινοι» δεν ήταν διατεθειμένοι να ρισκάρουν.

Ωστόσο, η πλευρά του Ισπανού ήταν πρόθυμη να υπογράψει ρήτρα μειωμένων (στο 50%) αποδοχών, ακόμη και ρήτρα αποδέσμευσης (!) σε περίπτωση που προέκυπτε σοβαρό πρόβλημα, προερχόμενο από το συγκεκριμένο θέμα, αλλά στο «τριφύλλι» ήταν ανένδοτοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x