Ελλάδα

Επιστρέφουν Παπαδόπουλος και Αθανασιάδης

Στην προσεχή αποστολή της Εθνικής Ελλάδας αναμένεται να βρίσκονται τα ονόματα του Αβραάμ Παπαδόπουλου και του Στέφανου Αθανασιάδη, όπως αναφέρει σήμερα η SportDay. Τι γίνεται με τον Σαλπγιγίδη.

Αβραάμ Παπαδόπουλος και Στέφανος Αθανασιάδης ήταν δύο από τους ποδοσφαιριστές που ήταν στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία, αλλά για διαφορετικούς λόγους «κόπηκαν» από τον Φερνάντο Σάντος στην τελική αποστολή που έδωσε το «παρών» στη χώρα του καφέ.

Ωστόσο, σήμερα η SportDay αναφέρει ότι οι δύο διεθνείς χαίρουν της εκτίμησης του Κλαούντιο Ρανιέρι, καθώς έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον στόπερ του Ολυμπιακού και τον φορ του ΠΑΟΚ στους στενούς του συνεργάτες.

Για αυτό τον λόγο, μάλιστα, θεωρείται σχεδόν σίγουρη η παρουσία τους στην αποστολή της «γαλανόλευκης» για την πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Euro 2016 κόνρτα στη Ρουμανία στο (άδειο) Καραϊσκάκη.

Καλή άποψη, όμως, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός έχει και για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και – παρότι είχε γίνει γνωστό ότι προχωράει σε ριζική ανανέωση της ομάδας – όλα δείχνουν ότι και ο διεθνής επιθετικός θα είναι στην επικείμενη αποστολή. Δεν ξέρουμε αν θα παίξει, αλλά σίγουρα θα είναι στην 18άδα που θα ανακοινώσει την ερχόμενη εβδομάδα ο Ιταλός κόουτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x