Αγγλία

«Καρφιά» Μουρίνιο για Σίτι

«Φωτιές» άναψε ο Ζοσέ Μουρίνιο εν όψει της αναμέτρησης της Τσέλσι με τη Σίτι στο Μάντσεστερ τονίζοντας πως οι «πολίτες» θα έπρεπε να τιμωρηθούν πιο αυστηρά για παραβίαση του financial fair play.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξέρει καλά να παίζει το παιχνίδι. Εντός κι εκτός γραμμών. Έτσι παραμονές του ντέρμπι της Τσέλσι με τη Σίτι στο Μάντσεστερ (Κυριακή, 18:00), δήλωσε σε πορτογαλικό μέσο πως η UEFA θα έπρεπε να είναι πιο αυστηρή με ομάδες που δεν συμμορφώνονται με το financial fair play επιβάλλοντας ακόμη και ποινές αφαίρεσης βαθμών ή και τίτλων.

«Όλοι γνωρίζουν πως υπάρχουν πρόστιμα και όταν υπάρχουν πρόστιμα, υπάρχει και έλεγχος. Όμως αν με ρωτάτε αν είναι δίκαια αυτά τα πρόστιμα, θα σας πως όχι. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να αφαιρούνταν από τις ομάδες βαθμοί και τίτλοι. Αν έχεις λεφτά και κατακτάς τίτλους, δεν σε πειράζει να πληρώνεις πρόστιμα και συνεχίζεις να κάνεις το ίδιο. Και τι έγινε αν σου αφαιρέσουν 1-2 παίκτες από τη λίστα της UEFA. Αντί να έχεις 24, θα έχεις 22… Αν όμως σου πουν πως εφόσον δεν τηρείς τους κανόνες θα αρχίσεις το επόμενο Champions League με έξι βαθμούς μείον ή δεν θα σου επιτραπεί να παίξεις στους ομίλους και θα πας στο Europa League, τα πράγματα σοβαρεύουν», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός των «μπλε».

Υπενθυμίζεται πως η UEFA τιμώρησε τη Σίτι, την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης με πρόστιμα και μείωση των διαθέσιμων παικτών για το Champions League σε 21 παίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x