Stoiximan Super League

Τους έπιασε στον... ύπνο

Ένα γκολ του Μάσα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή ήταν αρκετό για να δώσει στους γηπεδούχους την δεύτερη νίκη (1-0) στο πρωτάθλημα. Ένα… τσουβάλι ευκαιρίες έχασαν οι Αρκάδες.

Χαλάλι του… ο Μάσα έβαλε σε θέση οδηγού του τον Αστέρα από το τρίτο λεπτό στο παιχνίδι με την Καλλονή, ενώ παραλίγο να αποβεί μοιραίος, καθώς έχασε δύο τετ α τετ στο δεύτερο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν να «κλέψουν» την ισοπαλία στο τέλος, αλλά η ήττα με 1-0 είναι... τιμητική για αυτούς. Το δεύτερο τους «τρίποντο» στο πρωτάθλημα πήραν οι Αρκάδες.

Τους έξι βαθμούς έφθασε η ομάδα του Στάικου Βεργέτη, που έχει το απόλυτο στην έδρα του, αλλά δεν έχει κάνει... σεφτέ στα εκτός. Πρώτη ήττα για τους φιλοξενούμενους, που έμειναν στους επτά.

Βασικός έπαιξε ο Τιέ Μπι, ενώ ο ο 38χρονος τεχνικός έκανε μικροαλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του, που προερχόταν από την ισοπαλία με την Μπεσίκτας, που πήρε την περασμένη Πέμπτη.

Δείτε εδώ την βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Το ματς


Από τους δύο… μονομάχους ο Αστέρας είχε πιο πολύ ανάγκη, καθώς το ξεκίνημα του στο πρωτάθλημα δεν ήταν καλό, με συγκομιδή τριών βαθμών σε τρία ματς. Σε συνδυασμό με το ότι ήταν γηπεδούχος, μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και ερχόμενος με φόρα από την Μπεσίκτας, σκόραρε στην πρώτη του καλή προσπάθεια. Ο Ρόλε έκανε μακρινή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, την οποία άφησε… πίσω ο Μάσα και αφού ξεπέρασε και το τελευταίο εμπόδιο που είχε μπροστά του, τον Χογκ.

inner

Στο πρώτο μέρος οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς να κάνουν πολλές φάσεις. Πάντως, στο δέκατο λεπτό θα μπορούσαν να είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων και να «δέσουν» το ματς, αλλά ο Μάσα δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του, καθώς ο Χογκ αντέδρασε σωστά σε σουτ του Μάσα. Η μόνη αξιοσημείωτη στιγμή μέχρι την ανάπαυλα ήταν ένα σουτ του Πάρα, ενώ η Καλλονή προσπαθούσε να απειλήσει μέσω αντεπιθέσεων και στημένων φάσεων, χωρίς όμως να έχει κάτι καλό στα πρώτα 45 λεπτά.

inner

Η πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος ήταν για τον Αστέρα, με τον Πάρα να αστοχεί από καλή θέση και η ομάδα της Μυτιλήνης απείλησε στο 55’, αλλά ο Χουάνμα αστόχησε. Η απάντηση από τον Αστέρα ήρθε με ΤΡΕΙΣ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ευκαιρίες μέσα σε ένα τρίλεπτο, αλλά ο σκόρερ, Μάσα ήταν… μοιραίος σε δύο περιπτώσεις, όπως και ο Πάρα στην συνέχεια. Το ίδιο συνέβη με τον πρώην επιθετικό της Λάρισας και στο 71ο λεπτό. Στο τέλος ο Αστέρας έπαιξε με την φωτιά και παραλίγο να… καεί, αλλά ο Κύπρου τελείωσε απρόσεχτα την φάση που του έκατσε στο φινάλε.



Η εξέλιξη της αναμέτρησης, όπως την παρακολουθήσατε σε real-time μέσω του sport-fm.gr



Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίσκι, Λούι, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Σανκαρέ (Ζησόπουλος 23'), Μουνάφο, Τιε Μπι, Μάσα, Πάρα, Ρόλε (Φερνάντες 82'), Μπαντιμπανγκά (Γιαννιώτας 46').

Στον πάγκο έμειναν οι: Θεοδωρόπουλος, Κιτόκο, Ουσέρο, Μπαράλες.

Καλλονής (Ματζουράκης): Χογκ, Βαλιός (Μίνγκας 74'), Αντιέγιο, Αναστασιάδης, Πιπίνης (Καμαρά 46'), Κεϊτά, Γιορέντε, Ναβάρο, Καλτσάς, Χουάνμα, Λεοζίνιο (Κύπρου 74').

Στον πάγκο των φιλοξενούμενων έμειναν οι: Άλεξιτς, Τσαμπούρης, Χωριανόπουλος, Μπαρέρα.

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου, με βοηθούς τους Αλέξανδρο Γρέβενη, Ιορδάνη Απτόσογλου.
4ος Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x