Μαχητικά Αθλήματα

Κέρδισε με νοκ-άουτ ο Σοφοκλέους!

Με επιβλητική εμφάνιση και βαρύ νοκ-άουτ στον δ' γύρο, ο Γιάννης Σοφοκλέους νίκησε τον John Kallenbach μέσα στην Γερμανία, στο 5ο του ματς τίτλου τον τελευταίο χρόνο!

Μπροστά σε ένα εκδηλωτικό κοινό και γνωρίζοντας πως για να κρατήσει τον τίτλο του, θα πρέπει να κερδίσει με διαφορά, ο Γιάννης Σοφοκλέους έκανε αυτό που έπρεπε.

Νίκησε τον (γηπεδούχο και διοργανωτή) John Kallenbach μέσα στην Γερμανία, με νοκ-άουτ στον δ’ γύρο του αγώνα και διατήρησε γύρω από τη μέση του την ζώνη της WKU!

inner
(Άλλη μια ζώνη για τον Γιάννη Σοφοκλέους).

Στο α’ γύρο ο Έλληνας πρωταθλητής έδωσε χώρο στον Γερμανό, και από τον β’ κι έπειτα άρχισε να εντείνει την πίεσή του. Στον γ’ γύρο πέρασε τα πρώτα δυνατά χτυπήματα που ζάλισαν τον αντίπαλό του, «τιμωρώντας» τις χαλαρές άμυνές του.

Στον δ’ γύρο τον «στρίμωξε», πήρε το πρώτο νοκ-ντάουν και αμέσως μετά το μέτρημα του διαιτητή, ήρθε καταιγισμός χτυπημάτων για να τον στείλει αναίσθητο για 10 δευτερόλεπτα στο καναβάτσο.



Στο τέλος δέχθηκε το «ιπποτικό» χειροκρότημα της εξέδρας και την αναγνώριση του Kallenbach, o οποίος αποτελεί σπουδαίο όνομα στην κεντρική Γερμανία και εχθές διοργάνωσε το "Invictus Fight Night" με δέκα αναμετρήσεις και δύο διεκδικήσεις kickboxing τίτλων.

inner
(Ένα ακόμα ματς τίτλου με τον Στέλιο Πολίτη στην γωνία του).

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x