Μπάμπης Χριστόγλου

Κι όμως ήταν καλός

Ο Μπάμπης Χριστόγλου, πάει κόντρα στην ατμόσφαιρα που επικρατεί στο διαδίκτυο, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μάλμε, πιστεύει πως ο Θρύλος έκανε καλή εμφάνιση.

Ο Ολυμπιακός έχασε ένα ματς, που ήταν μια «χρυσή» ευκαιρία να γίνει για τα καλά αφεντικό στον όμιλο. Μετά τη νίκη της Ατλέτικο απέναντι στη Γιουβέντους, το γκρουπ δείχνει ν’ αρχίζει από το μηδέν, αφού έχουμε απόλυτη ισορροπία στη βαθμολογία ανάμεσα στις τέσσερις ομάδες και πολύ ψωμί μπροστά ματς, για να συμβούν τα πάντα.

Οι «ερυθρόλευκοι» προδόθηκαν από τα τραγικά λάθη της άμυνας του, που έχουν ονοματεπώνυμο, αφού στο μεν πρώτο γκολ ευθύνεται ο Μποτία με την γκέλα που έκανε, ενώ στο δεύτερο φέρει ευθύνη ο Αμπιντάλ. Από εκεί και πέρα όμως, η εμφάνιση του δεν ήταν κακή και δεν είναι σε καμία περίπτωση για να τα βάφει κανείς μαύρα. Δεν του μέτρησε κανονικό γκολ, δεν του δόθηκε ένα πέναλτι, ο αντίπαλος θα έπρεπε να παίζει με παίκτη λιγότερο και βέβαια είχε ένα πρώτο μέρος στο οποίο αγωνίστηκε πάρα πολύ καλά.

Η ομάδα του Μίτσελ, ήταν κυρίαρχη στο πρώτο μέρος, είχε 4-5 πολύ καλές ευκαιρίες , (αφού έπεσε και πάνω στον εξαιρετικό Όλσεν, που κράτησε το μηδέν για τους Σουηδούς) για να σημειώσει γκολ και από εκεί και πέρα, δέχτηκε εκείνη τέρμα, σε ένα χρονικό σημείο που είναι το χειρότερο δυνατό όταν το τρως και το ιδανικότερο όταν το βάζεις. Παρόλα αυτά ο Θρύλος το πάλεψε στο δεύτερο ημίχρονο, βελτιώθηκε με την είσοδο του Τσόρι, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα να δεχτεί και το 2ο.

Η ουσία είναι πως τίποτα δεν έχει χαθεί, ο όμιλος, με τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν αυτή την αγωνιστική, είναι σα να ξεκινάει από την αρχή και αυτό που θα πρέπει να δει προσεκτικά, η τεχνική ηγεσία είναι να λύσει τα προβλήματα που παρατηρούνται στην οπισθοφυλακή και κοστίζουν στον Ολυμπιακό, στα τελευταία ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x