Super League 2

Χαμόγελα και... γήπεδο

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για την έναρξη της Football League, με τη διοίκηση να δίνει το σύνθημα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Νέα σκέψη κορυφής για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με αγωνία περίμεναν οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο της ΑΕΚ την απόφαση για την έναρξη της Football League, η οποία τελικά αποφασίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ήθελαν να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα, αφού μετρούν δύο γεμάτους μήνες προετοιμασίας και δεν ήθελαν να πάρει παράταση κι άλλο η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Πλέον έχει δοθεί το σύνθημα από τη διοίκηση για την όσο το δυνατόν καλύτερη συγκέντρωση τις επόμενες δέκα μέρες, ώστε να μπει η ομάδα με το δεξί στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής και να δείξει από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Σύσκεψη κορυφής για το γήπεδο

Εντός της ημέρας ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται να έχει συνάντηση με τους άμεσους συνεργάτες του στην εταιρεία του, ώστε να ενημερωθεί για όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα της «Αγια-Σοφιάς».

Στην «Ένωση» βρίσκονται εν αναμονή της τελικής έγκρισης της Δ.Ο.Κ.Κ. (Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κατασκευών) αναφορικά με την οικοδομική άδεια, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα για την κατασκευή του γηπέδου στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», ο κ. Μελισσανίδης έχει δώσει σε όσους ασχολούνται με το συγκεκριμένο έργο να είναι σε επιφυλακή, ώστε να είναι έτοιμοι για ό,τι τους ζητηθεί από το αρμόδιο Υπουργείο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x