Euroleague

Μπλουμς: «Συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά…»

Συγκέντρωση για 40 λεπτά, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πετύχει τον στόχο του, συνέστησε ο Γιάνις Μπλουμς, στις δηλώσεις του κατά την αναχώρηση για το Μόναχο, ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν.

Με μοναδικό απόντα τον Ντε Μάρκους Νέλσον (και με μία ώρα καθυστέρηση) αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης η αποστολή του Παναθηναϊκού για το Μόναχο, ενόψει του αυριανού (23/10, 21:45) αγώνα με την Μπάγερν στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Euroleague.

Ο Γιάνις Μπλουμς, στις δηλώσεις του, έκανε λόγο για δύσκολο παιχνίδι, το οποίο απαιτεί συγκέντρωση και στα 40 λεπτά, προκειμένου οι «πράσινοι» να πάρουν το ροζ φύλλο. «Η Μπάγερν διαθέτει μια πολύ καλή και σκληρή ομάδα. Δεν σου δίνει το δικαίωμα να χαλαρώσεις σε κανένα σημείο του αγώνα. Στη Βαρκελώνη έπαιξε εξαιρετικά. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι προκειμένου να δώσουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, όντας συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε» τόνισε ο Λετονός γκαρντ και πρόσθεσε:

«Η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμά μας είναι βεβαρυμμένο. Μετά την Τουρόβ είχαμε το ταξίδι στη Ρόδο και ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό. Δεν είχαμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας, αλλά είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Κάναμε προπόνηση χθες και είδαμε βίντεο. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο στόχο μας».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τόνισε: «Η Μπάγερν διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και αγωνίζεται σε μια ισχυρή έδρα. Το έργο μας θα είναι δύσκολο. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και συγκεντρωμένα από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Κάθε παιχνίδι Ευρωλίγκας είναι διαφορετικό. Το θετικό για εμάς είναι πως έχουν επιστρέψει οι τραυματίες, οπότε περιμένουμε να παρουσιαστούμε ακόμη πιο έτοιμοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x