Champions League

Στην τελική ευθεία

Ολυμπιακός και Γιουβέντους έχουν μπει στην τελική ευθεία, λίγες ώρες πριν από την σέντρα στην αποψινή αναμέτρηση. Δείτε πως θα παραταχθούν «ερυθρόλευκοι» και «μπιανκονέρι» στο «Καραϊσκάκη».

Απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός δίνει το υπ’ αριθμόν 101 ματς του στο Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στην Γιουβέντους (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr, ΝΕΡΙΤ).

Μια αναμέτρηση που θα κρίνει σε ένα βαθμό το μέλλον του στη φετινή διοργάνωση. Και με έναν αντίπαλο που στο παρελθόν του έχει κόψει τον δρόμο για τα ημιτελικά και του έχει κοστίσει την πιο βαριά του ήττα στην διοργάνωση.

Ωστόσο τα ματς στο «Καραϊσκάκη» είναι πάντα μια διαφορετική ιστορία. Ένα γήπεδο στο οποίο οι περισσότερες ομάδες περνάνε δύσκολα. Κι ακόμα πιο δύσκολα παίρνουν θετικό αποτέλεσμα. Πιο πρόσφατο και απολύτως ενδεικτικό παράδειγμα η αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-2 με τον Μίτσελ να προσανατολίζεται στο ίδιο σχήμα κόντρα στους «μπιανκονέρι». Ο Ισπανός τεχνικός κατάστρωσε τα πλάνα του χωρίς απουσίες, αφού τέθηκε στην διάθεσή του και ο Σιόβας (συμπεριλήφθηκε στην 21 προεπιλογή).

Σε σύστημα 4-4-1-1: ο Ρομπέρτο θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, οι Μασουακού, Αμπιντάλ, Μποτία, Ελαμπντελαουΐ από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα, με τους Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτη, Κασάμι, Αφελάι στην μεσαία γραμμή και τον Τσόρι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Μήτρογλου.

Μια ενδεκάδα όμως που η διάταξή της μπορεί να μετατραπεί σε 4-3-2-1 στον αγωνιστικό χώρο, με τους Μανιάτη, Κασάμι πιο μπροστά από τον Μιλιβόγεβιτς και τους Αφελάι, Τσόρι πίσω από τον Μήτρογλου.

Στον αντίποδα, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι διατηρεί το 3-5-2 του προκατόχου του Αντόνιο Κόντε. Ο άξονας της μεσαίας γραμμή αποτελεί σημείο αναφοράς και κάνει την διαφορά (Πίρλο, Μαρκίζιο, Πογκμπά, Βιντάλ), ενώ ο Τέβες αποτελεί κίνδυνο-θάνατο στην επίθεση.

Η πιθανή σύνθεση: Μπουφόν, Κιελίνι, Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Ασαμόα, Λιχστάινερ, Πίρλο ή Μαρκίζιο, Πογκμπά, Βιντάλ, Μοράτα ή Γιορέντε, Τέβες.

Διαιτητής: Μάζιτς (Σερβία)
Βοηθοί: Ρίστιτς, Τζούρτζεβιτς
Επιπρόσθετοι: Γκρούιτς, Φιλίποβιτς
Γήπεδο: «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x