Europa League

Και στα άλλα… αουτσάιντερ ήταν

Ο Αστέρας Τρίπολης δίνει το πιο δύσκολο ματς της ευρωπαϊκής του ιστορίας, καθώς αγωνίζεται στο Λονδίνο με την Τότεναμ αλλά όπως έχει δείξει στην φετινή σεζόν, δεν γίνεται να τον ξεγράψει κανείς.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο που έχει συναντήσει μέχρι στιγμής θα βρει το βράδυ της Πέμπτης ο Αστέρας, καθώς στις 22:05 (ΑΝΤ1, NovaΣΠΟΡ 94.6, www.sport-fm.gr ) αγωνίζεται στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με την Τότεναμ.

Ποια ομάδα μπορεί να χαρακτηρίσει ως εύκολο αντίπαλο τους Αρκάδες την φετινή σεζόν; Ρωτήστε τις Μάιντς, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Παρτιζάν… Όπως και την Μπεσίκτας, που παραλίγο να κάνει «κηδεία» το καλοκαίρι στην Άρσεναλ και να την αφήσει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ με την ομάδα του Στάικου Βεργέτη ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 88’, αλλά έμεινε με τον βαθμό.

Η Τότεναμ έχει μια ήττα στα τελευταία δέκα εντός έδρας ματς της στο Europa League… Στις 30 Νοεμβρίου του 2011 είχε χάσει με 2-1 από τον ΠΑΟΚ του Λάζλο Μπόλονι. Οι Σαλπιγγίδης (6’), Αθανασιάδης (13’) είχαν πετύχει τα τέρματα της ελληνικής ομάδας, ενώ είχε μειώσει με πέναλτι (που δεν υπήρχε) ο Μόντριτς στο 38ο λεπτό, ενώ ο Σταφυλλίδης είχε αποβληθεί στην συγκεκριμένη, καθώς είχε θεωρηθεί λανθασμένα πως έκανε χέρι πάνω στην γραμμή.

Ο Στάικος Βεργέτης που δήλωσε ότι μικρός υποστήριζε τους Λονδρέζους θα έχει στην διάθεση του τον Μπαντιμπανγκά, καθώς πήρε μέρος στις δύο τελευταίες εν Ελλάδι προπονήσεις, προτού η ομάδα αναχωρήσει για Αγγλία.

Αναμένεται να προτιμήσει τον Κοσίτσκι για την θέση του τερματοφύλακα και στην άμυνα, από τα αριστερά προς τα δεξιά, τους Παντελιάδη, Σανκαρέ, Ζησόπουλο, Λούι. Τσοκάνης, Μουνάφο, Ουσέρο θα είναι στο κέντρο. Στα «φτερά» οι Ρόλε, Μάσα και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπαράλες, ενώ είναι πιθανόν να αγωνιστεί στην θέση του ο Πάρα που σκόραρε στην Τουρκία, που είχε περάσει τότε ως αλλαγή στο γήπεδο.

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο θα έχει τον Φορμ στο τέρμα και τους Ντέιβις, Κίρικες, Φάσιο, Ντάιερ στην άμυνα. Παουλίνιο, Σταμπουλί, Ντεμπελέ στο κέντρο. Ο Τάουνσεντ θα είναι αριστερά, ο Λένον δεξιά και στην κορυφή ο Κέιν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x