Ελλάδα

Μαρκόπουλος: «Να δούμε τα λάθη μας»

Μόνο τη νίκη κράτα ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το «διπλό» του ΠΑΟΚ επί του ΚΑΟΔ, με τον Έλληνα κόουτς να αναφέρεται στην κούραση των παικτών του από τα συνεχή παιχνίδια.

Τα πολλά λάθη του ΠΑΟΚ -και κυρίως στην άμυνα- ήταν «προϊόν» κούρασης από τα συνεχή παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά τη δύσκολη νίκη επί του ΚΑΟΔ.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΚΑΟΔ, μας έβγαλε σε αρκετά σημεία εκτός πλάνων και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και δημιούργησε μία όμορφη ατμόσφαιρα. Μας αρέσει να παίζουμε σε γήπεδα με κόσμο και το μπάσκετ είναι άθλημα που έχει φέρει πολλές επιτυχίες και με εθνική και ομάδες. Κάναμε λάθη στον τρόπο με τον οποίο αμυνθήκαμε και αυτό έδωσε πολλά δικαιώματα στον αντίπαλο όπως επίσης τους δώσαμε πολλά ριμπάουντ. Θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα βελτιώσουμε. Ξέρουμε ότι είμαστε κουρασμένοι, αυτή είναι η κατάσταση στην ομάδα το ξέρουν και οι παίκτες μέχρι τέλος Δεκεμβρίου έτσι θα συνεχίσουμε, με παιχνίδια χωρίς να έχουμε περιθώρια για ξεκούραση», ανέφερε αρχικά στην συνέντευξη Τύπου ο Σούλης Μαρκόπουλος και πρόσθεσε:

«Κάθε ομάδα για να αντέξει σε ένα παιχνίδι πρέπει να έχει παίκτες που θα αντιδρούν σε καταστάσεις δύσκολες. Ο Κάρτερ είχε σημαντική συμβολή αλλά και ο Χαραλαμπίδης έχει την ικανότητα να διαβάσει το παιχνίδι και να πάρει σωστές αποφάσεις, όπως και οι άλλοι παίκτες. Κάθε νίκη που κάνουμε είναι ένα θετικό στοιχείο για την ομάδα μας».

Από την πλευρά του ο Κώστας Κακαρούδης, που επέστρεψε στο «Δημ. Κραχτίδης» ως αντίπαλος του ΚΑΟΔ δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Δράμας, είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα και η επιτυχία της είναι δεδομένη νομίζω. Η Δράμα είναι πολύ δύσκολη έδρα και είναι σημαντικό για μας που πετύχαμε την πρώτη μας νίκη επί του ΚΑΟΔ. To παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, κάναμε λάθη, αλλά κρατάμε τη νίκη ως το πιο σημαντικό κομμάτι από αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ όμορφα τα συναισθήματα που ένιωσα στη Δράμα, υπάρχουν πολύ φίλοι εντός κι εκτός γραμμών, ένιωσα πολύ όμορφα. Στα κρίσιμα σημεία του είχαμε σωστές επιλογές και με την εμπειρία μας πήραμε το παιχνίδι. Ο Χαραλαμπίδης είναι καταπληκτικός στα κρίσιμα σημεία και ο Μαρκ έκανε ένα φοβερό κόψιμο στον αιφνιδιασμό. Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε αήττητοι, αλλά δεν κοιτάμε για πολύ τον κάθε αγώνα, γιατί δεν έχουμε περιθώρια για να δούμε κάτι άλλο. Κυλάει πολύ γρήγορα ο χρόνος και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x