Ελλάδα

Έρχεται ο Ίνγκλις για ΑΕΚ

Φτάνει το μεσημέρι της Κυριακής στην Αθήνα ο Καρλ Ίνγκλις για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την ΑΕΚ. Ίσως δει από κοντά το ματς με Παναθηναϊκό ο Καναδός.

Το μεσημέρι της Κυριακής (14:20) αναμένεται στην Αθήνα ο Καρλ Ίνγκλις. Ο 33χρονος Καναδός σούτινγκ γκαρντ έχει συμφωνήσει προφορικά με την ΑΕΚ και έρχεται για τις λεπτομέρειες του deal και τις υπογραφές. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να παρακολουθήσει από τις κερκίδες του ΟΑΚΑ τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την τρίτη αγωνιστική της Α1.

Ο Ίνγκλις είναι εξαιρετικός σκόρερ και προορίζεται να πάρει τη θέση του Γκάρετ Ουίλιαμσον, αγωνιζόταν από το 2007 μέχρι το 2014 στην Ισπανία και έχει περάσει από Γκραν Κανάρια, Κάχα Λαμποράλ, Μπανταλόνα, Καχασόλ, Εστουντιάντες και Τενερίφη, ενώ υπήρξε και διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του. Έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο Κροατίας με τη Ζαντάρ κι ένα πρωτάθλημα με τη Λαμποράλ. Σε 192 εμφανίσεις στην ACB έχει 12,7 πόντους (με 79% στις βολές, 44% στα δίποντα, 40% στα τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ σε 23 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Την περασμένη περίοδο σε δέκα ματς με την Τενερίφη είχε 9 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά αγώνα.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η αναζήτηση σέντερ για την ΑΕΚ, χωρίς όμως για την ώρα κάποιο οριστικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x