Πορτογαλία

«Αετοί» σε χαμηλές πτήσεις

Δύσκολα επικράτησε η Μπενφίκα 1-0 της Ρίο Αβε στο «Ντα Λουζ», στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Superliga και θα παραμείνει σίγουρα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Μπενφίκα νίκησε δύσκολα 1-0 τη Ρίο Αβε στο «Ντα Λουζ», στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Supeliga και ξέφυγε προσωρινά με +4 στην κορυφή και τη δεύτερη Πόρτο, περιμένοντας και τα αποτελέσματα των «δράκων» και των υπόλοιπων ομάδων, ώστε να δει αν θα βρίσκεται στο +1 ακόμα περισσότερο στην πρώτη θέση, γνωρίζοντας πως θα βρίσκεται σίγουρα στην κορυφή.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν οριακά στις θέσεις που οδηγούν στο Europa League και περιμένουν τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων που βρίσκονται στις προνομιούχες θέσεις.

Οι «αετοί» ήταν σαφώς ανώτεροι, όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, παρά μόνο αυτή του Ταλίσκα στο 60’. Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε μόνο ο Ανδρέας Σάμαρης.


Η σύνθεση της Μπενφίκα: Σέζαρ, Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Λισάντρο Λόπεζ, Αντρέ Αλμέιδα, Εντσον Πέρεζ, Σάλβιο, Ταλίσκα, Σάμαρης (46’ Γκαϊτάν), Λίμα (76’ Πίτσι), Ζόνας (88’ Ντερλέι)


Δείτε εδώ τη βαθμολογία.



Αναλυτικά, η ένατη αγωνιστική:


Παρασκευή 31/10
Μπενφίκα - Ρίο Άβε 1-0

Σάββατο 1/11
Πεναφιέλ - Εστορίλ (18.00)
Γκιμαράες - Σπόρτινγκ (20.00)
Πόρτο - Νασιονάλ (22.15)

Κυριακή 2/11
Πάσος Φερέιρα - Βιτόρια Σετούμπαλ (18.00)
Μαρίτιμο - Μορεϊρένσε
Ζιλ Βιθέντε - Αρούκα
Ακαντέμικα - Μπράγκα (21.15)

Δευτέρα 3/11
Μπελενένσες - Μποαβίστα (22.00)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x