Stoiximan Super League

Γιάννου κερνάει… Γιάννου πίνει

Όλα τα λεφτά στον Πανιώνιο ο Απόστολος Γιάννου! Ο 24χρονος με δύο γκολ κράτησε όρθιους τους «κυανέρυθρους» στην Βέροια, που δεν κατάφερε να κάνει το 5/5 στην έδρα της (2-2). Γκολάρα ο Κάμπορα.

Η τρελή πορεία της Βέροιας στην Ημαθία σταμάτησε στον… Απόστολο Γιάννου. Ο 24χρονος φορ με δύο γκολ κράτησε όρθιο τον Πανιώνιο, που πήρε σημαντικό βαθμό (2-2), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Οι Νεοσμυρνιώτες άνοιξαν το σκορ με πανέμορφο σουτ βολέ του Γιάννου στο 19’. Η «βασίλισσα του Βορρά» έφερε τούμπα το ματς πριν το ημίχρονο, με ένα εξαιρετικό ανάποδο ψαλίδι του Κάμπορα (39’) και με κεφαλιά του Ραούλ Μπράβο (45’). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 53’ ο Γιάννου με κοντινό πλασέ μπροστά στον Καντιμοίρη.

Έτσι, η Βέροια έχασε την ευκαιρία να συνεχίσει το απόλυτο στην έδρα της, όπου μέχρι σήμερα μετρούσε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς. Ακόμη ένα ενθαρρυντικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου, μετά την ισοπαλία στο Κύπελλο απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το ματς:



Ιδιαίτερα προσεκτικές ήταν οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα του ματς. Ο Πανιώνιος έδειξε να μπαίνει κάπως καλύτερα, όμως τα γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή δεν ήταν αρκετά για να δημιουργήσει κινδύνους. Έτσι, η Βέροια σταδιακά άρχισε να παίρνει την μπάλα στα πόδια της και να προσπαθεί με οργανωμένες προσπάθειες να απειλήσει. Οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να αιφνιδιάσουν, αφού στην πρώτη τους φάση στο 19’ με εξαιρετικό σουτ-βολέ του Γιάννου άνοιξαν το σκορ.

Η εξέλιξη ήταν ιδανική για την ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου, που έριξε το βάρος στα μετόπισθεν και δημιουργούσε κινδύνους μέσω των γρήγορων αντεπιθέσεων που επιχειρούσε. Από την πλευρά της, η Βέροια άγγιξε το γκολ –κυρίως από στημένες φάσεις- και κατάφερε να απαντήσει στο φινάλε του ημιχρόνου, όταν ο Κάμπορα με εξαιρετικό ανάποδο ψαλίδι έκανε το 1-1 (39’). Η «βασίλισσα του Βορρά» με όπλο της τον ενθουσιασμό συνέχισε να πιέζει και τελικά δικαιώθηκε, με τον Μπράβο να πιάνει την κεφαλιά στο 45’ και να στέλνει την ομάδα του με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Σε αντίθεση με το πρώτο 45λεπτο, στο δεύτερο ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που έπρεπε να επιτεθεί και να πάρει την μπάλα στα πόδια της. Οι «κυανέρυθροι» εκμεταλλεύτηκαν στο 53ο λεπτό μια αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και ο Γιάννου με κοντινό πλασέ ισοφάρισε για τους Νεοσμυρνιώτες. Μετά το γκολ το ματς δεν είχε ρυθμό. Η Βέροια έχασε την αύρα του πρώτου ημιχρόνου, ενώ οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν με επιτυχία.

Με το πέρασμα των λεπτών η Βέροια κατάφερε να πάρει τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου, εκμεταλλευόμενη και το γεγονός πως οι παίκτες του Τερεζόπουλου είχαν δώσει αρκετά μέτρα. Παρότι ο Γκρανέρο στάθηκε άτυχος με τον Βέρτζο, που τραυματίστηκε και αποχώρησε με αποτέλεσμα η ομάδα του να μείνει με 10 αφού δεν υπήρχε αλλαγή, οι παίκτες του προσπάθησαν να φτάσουν στο τρίτο γκολ. Η πίεση των γηπεδούχων δεν άγχωσε ιδιαίτερα τους παίκτες του Πανιώνιου, με εξαίρεση το τελευταίο πεντάλεπτο, με το 2-2 να μένει μέχρι το φινάλε.




Οι συνθέσεις:



Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Αραγονές, Βέρτζος, Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Βάσκες (54’ Μπαργκάν), Ντουμίτρου (66’ Μπεν), Μπαλάφας, Καλτσάς, Κάμπορα (79' Γεωργιάδης)

Στον πάγκο: Τζινάρ, Βεργώνης, Όστοϊτς, Κάλι

Πανιώνιος (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Παντίδος, Γιάννου, Κολοβός, Τασουλής, Φούντας (41’ Γκίνη), Σιώπης, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (80' Ντουρμισάι), Αργυρόπουλος (88' Πάνος), Οικονόμου

Στον πάγκο: Γιαννακόπουλος, Μπούζας, Γκέζος, Χατζηισαΐας

Διαιτητής: Αρ. Κουτσιαύτης

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x