Χάντμπολ

Στην Πόζεν ο Τσιλιμπάρης!

Αποχωρεί από την ΑΕΚ τον Δεκέμβριο ο διεθνής τερματοφύλακας, αφού υπέγραψε στην ιταλική Πόζεν.

Στην Ιταλία επιστρέφει μετά από δύο χρόνια ο Κώστας Τσιλιμπάρης, ο οποίος μετά την θητεία του στην Κονβερσάνο -όπου κατέκτησε δύο νταμπλ την τριετία 2009-12, συμφώνησε με την Πόζεν.

Ο 35χρονος αθλητής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο, με προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας, κάτι που τον εξασφαλίζει για την επόμενη σεζόν, κάτι που δεν ίσχυε στην ΑΕΚ, των τωρινών δεδομένων.

Η Πόζεν είναι ομάδα που εδρεύει στο Μπολτσάνο της Ιταλίας. Με την προσθήκη του Τσιλίμπαρη -που θα πρέπει να βρίσκεται στην Ιταλία στις 7 Ιανουαρίου- η ομάδα γίνεται το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου

Είναι φανερό πως η αποχώρηση του Τσιλιμπάρη δημιουργεί μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα στην ΑΕΚ, που πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη εν μέσω τρομερών οικονομικών και διοικητικών προβλημάτων, τα οποία, εξάλλου, ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να αποχωρήσει ο Κερκυραίος άσος.

Ήταν γνωστό από το καλοκαίρι, ότι ο Τσιλιμπάρης είχε μια συμφωνία με τον πρώην υπεύθυνο του τμήματος, Δημήτρη Λαζόπουλο, για την κάλυψη του συμβολαίου του. Ωστόσο, αυτό δεν θα συνέβαινε για πάντα. Η αβεβαιότητα που υπάρχει στο τμήμα και η οικονομική δυσπραγία (οι παίκτες έχουν πάρει μόλις έναν μισθό) οδήγησαν τον έμπειρο τερματοφύλακα σ’ αυτή την απόφαση.

Απομένει να δούμε αν θα ευαισθητοποιηθεί κάποιος για την κατάσταση που επικρατεί στην Ερασιτεχνική, αφού μετά το βόλεϊ που είναι στα πρόθυρα διάλυσης το ίδιο κίνδυνο διατρέχει και το τμήμα χάντμπολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x