Stoiximan Super League

Είχε και χειρότερα...

Ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν συνήλθε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, αλλά μένοντας στο 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Καραϊσκάκη» έχασε κι άλλο έδαφος στην μάχη του τίτλου. Αποδοκιμασίες από τον κόσμο.

Τα χειρότερα για τον Ολυμπιακό δεν ήρθαν στο χαμένο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες προβλημάτισαν και πάλι με την εμφάνισή τους, γνώρισαν δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών και κινδυνεύουν να βρεθούν ακόμα και στο -7 από την κορυφή...

Με γκολ των Φορτούνη (49' πεν.), Κασάμι (75') τούμπαραν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (είχε προηγηθεί με τον Μιχαήλ στο 23'), και ήλπιζαν σε ένα νέο ξεκίνημα, όμως, ο Γιάκος (88') είπε την τελευταία κουβέντα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

inner

Αποδοκιμασίες στο ημίχρονο, αλλά και στο φινάλε από τον κόσμο της ομάδας. Γκρίνια και άσχημη ψυχολογία λίγες ημέρες πριν την κρίσιμη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Μάλμε. Αμφίβολος ο Μιλιβόγεβιτς λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο.

Το ματς:

Κάθε άλλο παρά με ομάδα που είχε ανάγκη μια νέα αρχή δεν έμοιαζε ο Ολυμπιακός. Οι σαρωτικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα επέτειναν την προβληματική του εικόνα, με συνέπεια να μπει «μουδιασμένα» στο ματς. Αν και είχε την κατοχή, συνάντησε το γνωστό πρόβλημα όταν αντιμετωπίζει κλειστές άμυνες.

Πρόβλημα που έγινε ακόμη εντονότερο όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Πληρώνοντας μια αδράνεια στην άμυνά του κι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Μιχαήλ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ, ενώ μέσα σ’ όλα έχασε με τραυματισμό τον Μιλιβόγεβιτς.

inner

Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε να μπαίνει αποφασισμένος για την αντεπίθεση. Με πιεστικό (αν και τις περισσότερες φορές ανορθόδοξο) τρόπο, έκλεισε τον ΠΑΣ στο 1/3 του γηπέδου και άρχισε να πολιορκεί την εστία του. Με (τραβηγμένο) πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Φορτούνης έφερε το ματς στα ίσια, με τον Κασάμι να δίνει τη λύση κάνοντας την ανατροπή.

Ο Ελβετός πανηγύρισε το γκολ με τον Μίτσελ, διώχνοντας τα μαύρα σύννεφα στις σχέσεις του με τον Ισπανό, αλλά κι αυτά που είχαν μαζευτεί πάνω από το Φάληρο υπό τον φόβο μιας νέας απώλειας βαθμών.

inner

Κι ενώ φαινόταν ότι η νίκη και μια νέα αρχή θα ερχόταν απέναντι στον ΠΑΣ, ο Γιάκος προκάλεσε νέο σοκ στο Φάληρο, αλλά και αποδοκιμασίες από τον κόσμο που έδειξε τη δυσαρέσκειά του (στο ημίχρονο αλλά και) στο φινάλε.





Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Μιλιβόγεβιτς (26' λ.τρ. Εντινγκά), Μπουχαλάκης (46' Γκαζαριάν), Φορτούνης (70' Διαμαντάκος), Κασάμι, Μπενίτες.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Γιάκος, Ίλιτς, Χαρίσης, Ναδάλες, Αυγενικού, Στρούνα (74' Ακόστα), Κοροβέσης (62' Ντάσιος), Σκόνδρας, Σαπαλίδης (69' Ηλιάδης).

Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (ΕΠΣ Καβάλας)
Βοηθοί: Καραβασίλης (ΕΠΣ Καβάλας), Καμπούρης (ΕΠΣ Εύβοιας)
Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x