Νέα μοντέλα

A-Class, μια πολύ ελκυστική πρόταση

Με τη νέα προωθητική ενέργεια μπορεί κανείς να αποκτήσει την καινούργια Mercedes-Benz A-Class με ελάχιστο όφελος 2.500 ευρώ.

Η Mercedes-Benz A-Class εντυπωσίασε και ανέτρεψε τα σχεδιαστικά μοτίβα της κατηγορίας, ενώ κέρδισε αρκετές καρδιές, κάτι που είναι εμφανέστατο από τις πωλήσεις του εν λόγω segment. Εκτός από τη φρέσκια εμφάνιση και τη μοντέρνα σιλουέτα της, ένα από τα πιο αγαπημένα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς προσφέρει κορυφαία ενεργητική και παθητική ασφάλεια.

Του Άρη Γαλανόπουλου

Επίσης, στα προτερήματά της είναι η αξιοπιστία, η άνεση, η πολυτέλεια, η υψηλή αξία μεταπώλησης και φυσικά η εξαιρετική απόδοση και οικονομία. Στα τελευταία κατατάσσεται και η έκδοση A180d, που είναι μία από τις εξαιρετικές επιλογές ανάμεσα από την πλούσια γκάμα των πετρελαιοκίνητων μοντέλων των A-Class.

Η Α180d διαθέτει μια αθλητική σιλουέτα, η οποία μαγνητίζει τα βλέμματα, ενώ προσφέρει ποιοτικό και κομψό εσωτερικό διάκοσμο. Δεν λείπουν οι τεχνολογικές πινελιές που αναβαθμίζουν ακόμα περισσότερο τη συμβίωση με το μικρομεσαίο premium μοντέλο της εταιρείας. Ολα τα παραπάνω σε συνδυασμό με το αποδοτικό μηχανολογικό σύνολο της Α180d (1,5 λτ. 109 ίππων), αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή.

Ειδικά με τη νέα προωθητική ενέργεια μπορεί κανείς αποκτήσει την καινούργια A-Class με ελάχιστο όφελος 2.500 ευρώ. Το πρόγραμμα «Welcome. My way» της Mercedes-Benz αφορά τις διάφορες μεθόδους απόκτησης του οχήματος είτε πρόκειται για αγορά τοις μετρητοίς είτε με χρηματοδότηση, ενώ προσφέρει διαφορετικούς τρόπους αποπληρωμής, επιπλέον πακέτα ασφαλιστικών παροχών, πακέτο επέκτασης εγγύησης και συμβολαίων συντήρησης κ.ά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x