Προτεινόμενα

30 ιπποδρομίες στο ξένο κουπόνι, με απουσία φαβορί ίππων και με 5 συνολικά ιπποδρόμια

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Γεια σας φίλοι και φίλες του στοιχήματος και καλή εβδομάδα! Πριν περάσουμε στο ξένο ιπποδρομιακό πρόγραμμα της ημέρας να σας ενημερώσουμε πως το Ελληνικό πρόγραμμα της Παρασκευής 22/12/17 συμπληρώθηκε με 7 ιπποδρομίες.

Στο σύνολο τους παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μιας και δείχνουν πολύ αμφίρροπες ενώ το ενδιαφέρον των παικτών ‘’εκτοξεύεται’’ λόγω και του τζακ-ποτ που έχει σημειώσει το δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους νικητές σε 6 διαδοχικές ιπποδρομίες) το οποίο μαζί με τις 12.400€ που έχει ήδη στον κουμπαρά του, αναμένεται να μοιράσει στους νικητές πάνω από 50.000€ μαζί με το νέο στοίχημα!

Περνάμε τώρα στο ιπποδρομιακό κουπόνι σήμερα Δευτέρα 18/12 το οποίο παρουσιάζεται με 30 ιπποδρομίες. Έχουμε 2 ιπποδρόμια από την Γαλλία, 2 ιπποδρόμια από την Αγγλία και έναν ιππόδρομο από την Νότιο Αφρική. Επίσης έχουμε πολλά είδη διαδρομών όπως επίπεδες, με θαμνώδη εμπόδια, με απλό τροτ, καθώς και με τροτ αμαξιδίων, ικανοποιεί όλα τα γούστα με λίγα λόγια το σημερινό πρόγραμμα!

Χαρακτηριστικό και της σημερινής ημέρας είναι πως απουσιάζουν τα μεγάλα φαβορί στις περισσότερες ιπποδρομίες ενώ δεν έχουμε και μεγάλα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους που παραδοσιακά αποτελεί και μεγαλύτερο κίνητρο!

Στην απογευματινή μας ζώνη θα εστιάσουμε στο πρόγραμμα της Γαλλίας. Πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι για το ιπποδρομιακό στοίχημα και ελπίζουμε να συνεχίσουμε το εξαιρετικό σερί επιτυχιών που έχουμε ‘’χτίσει’’ εδώ και κάποιες ημέρες!

Κωδικός ιπποδρομίας 039 με ώρα έναρξης τις 20:40 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο του PORNICHET. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια εξαιρετικά αμφίρροπη διαδρομή και πολυπληθή! Επιλέγουμε το στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας) Στοιχηματίζουμε εδώ να κερδίσει την ιπποδρομία ένας εκ των ίππων με αριθμό: 10-1-3-13.

Κωδικός ιπποδρομίας 040 με ώρα έναρξης τις 21:10 βρισκόμαστε πάντα στην Γαλλία και τον ιππόδρομο του PORNICHET. Επιλέγουμε το στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας) Στοιχηματίζουμε εδώ να κερδίσει την ιπποδρομία ένας εκ των ίππων με αριθμό: 4-2-3.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x