Προτεινόμενα

Aπό τα πιο δύσκολα σε προγνωστικά προγράμματα για φέτος έχουμε στο Μαρκόπουλο με 7 ιπποδρομίες!

Μπορεί να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Με ένα πρόγραμμα 7 διαδρομών που ξεκινάει στις 13:30 μας αποχαιρετά ο μήνας Απρίλιος από τον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο σήμερα Σάββατο 29/4/2017! Ένα πρόγραμμα πολύ υψηλού στοιχηματικού ενδιαφέροντος που αναμένεται να έχει αποδόσεις σε όλα τα είδη του στοιχήματος, και κυρίως στα πολύπλοκα παιχνίδια!

Άλογα ανώτερα αλλά με σοβαρές παθήσεις που έρχονται από πολύμηνη αποχή, ή κάποια άλλα άλογα που έχουν ιδιορρυθμίες έντονες, αλλά ακόμα και άλογα που κάνουν Ελληνικό ντεμπούτο ή ντεμπούτο γενικά στις ιπποδρομίες, έχει σήμερα το ιπποδρομιακό μενού!

Άλλο ένα χαρακτηριστικό της ημέρας είναι πως έχουμε πολυπληθείς διαδρομές σε μεγάλο ποσοστό, τουλάχιστον πολυπληθείς για τα Ελληνικά δεδομένα, και τηρουμένων των αναλογιών, ενώ υπάρχουν και πολλές εναλλαγές στις αποστάσεις σήμερα!

Όλα αυτά τα συστατικά δημιουργούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για υψηλές αποδόσεις ακόμα και στο πλέον δημοφιλές παιχνίδι, αυτό του ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους 6 νικητές ίππους σε προκαθορισμένες έξι διαδρομές).

Ατραξιόν της ημέρας αναμένεται να αποτελέσει η έκτη ιπποδρομία του προγράμματος στην οποία συμμετέχουν 10 καθαρόαιμοι ίπποι ηλικίας 6 ετών και άνω, όπου στην κυριολεξία ‘’δεν υπάρχουν προγνωστικά’’ όχι μόνο για τον νικητή ίππο, αλλά και την πρώτη τετράδα γενικότερα της άφιξης!

Η δική μας στοιχηματική πρόταση για σήμερα αφορά την 4η ιπποδρομία του προγράμματος με ώρα έναρξης τις 15:00 και το παιχνίδι του ΤΡΙΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα τρία πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Πάρτε λοιπόν στυλό και χαρτί ώστε να σημειώσετε τους ίππους καθώς και τους αριθμούς τους.

Θα επιλέξουμε για νικητή ίππο τον ΣΑΜΜΕΡΣΟΛΤ (αριθμός 5) ο οποίος κάνει Ελληνικό ντεμπούτο σήμερα και τον συνοδεύει ένα εξαιρετικό βιογραφικό από το εξωτερικό που έκανε καριέρα μέχρι τώρα. Πίσω του και εναλλακτικά θα στοιχηματίσουμε ότι θα τερματίσουν οι ίπποι ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ (αριθμός 1) – ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ (αριθμός 2) και ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ (αριθμός 3).
Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Μπορεί να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x