Προτεινόμενα

H Δευτέρα ανήκει στοιχηματικά στο ΣΚΟΡ 4 των αλλοδαπών ιπποδρομιών

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Καλή εβδομάδα! Πριν περάσουμε στο ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι σήμερα Δευτέρα 30/10/17 θα κάνουμε μια μικρή αναφορά στο που παίχτηκαν τα κερδισμένα δελτία στις Ελληνικές ιπποδρομίες της Παρασκευής 27/10 που έδωσαν πολύ μεγάλα κέρδη τους νικητές:

-Στο ΤΡΙΚΑΣΤ της 3ης ιπποδρομίας από το Μαρκόπουλο, βρέθηκε 1 τυχερό δελτίο, αξίας 15 ευρώ, στην περιοχή της Δράμας, με απόδοση 6.984 στο ευρώ.

-Στο ΣΚΟΡ 4 των ελληνικών ιπποδρομιών, βρέθηκαν 2 τυχερά δελτία, αξίας 60 (Καλλιθέα) και 108 (Νέα Ιωνία) ευρώ αντίστοιχα, με απόδοση 7.883,63 στο ευρώ.

-Στο ΣΚΟΡ 6 των ελληνικών ιπποδρομιών, βρέθηκαν 2 τυχερά δελτία, αξίας 324 (Αθήνα) και 100 (Πειραιάς) ευρώ αντίστοιχα, με απόδοση 28.521,75 στο ευρώ.

Οι βραδινές ιπποδρομίες του προγράμματος της Δευτέρας 30/10/17 περιλαμβάνουν διαδρομές απλού έφιππου τροτ και τροτ με αμαξίδια, από τον ιππόδρομο της TOULOUSE. Πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι ώστε να σημειώσετε τις προτάσεις της εκπομπής μας.

Κωδικός ιπποδρομίας 040 με ώρα έναρξης τις 21:10 επιλέγουμε το στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής ένας εκ των ίππων με αριθμό: 11-8-2-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 041 με ώρα έναρξης τις 21:40 επιλέγουμε το στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής).

Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής ένας εκ των ίππων με αριθμό: 12-6-4-13.

Και οι 2 διαδρομές είναι πολυπληθείς, παίζονται αρκετά άλογα ως φαβορί για την κατάκτηση της νίκης και σε περίπτωση που κερδίσει κάποια από τις αουτσάιντερ επιλογές μας, η απόδοση θα είναι ικανοποιητική!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x