Προτεινόμενα

H Γαλλία προσελκύει το μεγάλο ενδιαφέρον των παικτών σε διαδρομές με μεγάλα χρηματικά έπαθλα

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Πριν περάσουμε στα προγνωστικά της Πέμπτης 26/10/2017 και αφού ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα του Αγίου Δημητρίου, να δούμε μια ανακοίνωση της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ για τις Ελληνικές ιπποδρομίες της Παρασκευής 27/10/2017

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:30

Αυτή την Παρασκευή, με ώρα έναρξης τις 18:30, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής, η 43η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους που περιλαμβάνει 6 ιπποδρομίες συμπεριλαμβανομένων του Grand Prix 28ης Οκτωβρίου και του Κυπέλλου Καρυάτιδων.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 45 λεπτά από τις 17:30. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 22:00.

Για την Παρασκευή 27/10 θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλ.Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 17:00 και επιστροφή στις 21:30.


Ένας νικητής στο ΣΚΟΡ 4 την Τετάρτη 25/10/17

Ένας νικητής βρέθηκε στο ΣΚΟΡ 4 των αλλοδαπών ιπποδρομιών (να βρούμε δηλαδή τους 4 νικητές ίππων σε συγκεκριμένες τέσσερις διαδρομές) την Τετάρτη 25/10. Ο νικητής με κόστος δελτίου τα 12€ πήρε 5.000€ ενώ το στοίχημα αυτό παίχτηκε σε πρακτορείου της περιοχής του Π.Φαλήρου.

Με 31 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το ιπποδρομιακό κουπόνι των αλλοδαπών διαδρομών σήμερα Πέμπτη 26/10/17 με διαδρομές επίπεδες, με διαδρομές εμποδίων, αλλά και με διαδρομές τροτ με αμαξίδια και απλού τροτ.

Πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι να σημειώσετε τις προτάσεις μας για την βραδινή ζώνη που αφορούν τις Αγγλικές ιπποδρομίες. Όπως και το μεσημέρι έτσι και τώρα, θα ακολουθήσουμε το παιχνίδι του ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας)

Ελπίζουμε να πάμε το ίδιο δυνατά, όπως και στις μεσημεριανές επιλογές μας!

Κωδικός ιπποδρομίας 040 με ώρα έναρξης τις 21:45 βρισκόμαστε στην Αγγλία και στον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY.

Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 8-7-5

Κωδικός ιπποδρομίας 041 με ώρα έναρξης τις 22:15 βρισκόμαστε στην Αγγλία και πάλι στον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY.

Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 11-1-4-7 σε μια διαδρομή που παίζονται πολλά άλογα και κυνηγάμε πολύ καλή απόδοση, σε περίπτωση που περάσουν οι πιο αουτσάιντερ επιλογές μας!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x