Προτεινόμενα

H ποιότητα στην Γαλλία και οι διαδρομές που πληρώνουν πολλά στην Αγγλία στο ιπποδρομιακό κουπόνι

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Κάτω από τα αστέρια στο Μαρκόπουλο υπάρχουν τουλάχιστον 75.000 ευρώ την Παρασκευή!

Ιπποδρομιακή γιορτή αύριο στο Μαρκόπουλο! Το τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6 (μετσφορά 21.000€) και το τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 4 (μεταφορά 7.300€) μαζί με το νέο στοίχημα που θα διεξαχθεί, αναμένετσι να μοιράσουν τουλάχιστον 75.000€ στους νικητές!

Το πρόγραμμα των 7 ιπποδρομιών έχει πολύ αμφίρροπες διαδρομές, απουσιάζουν τα πολύ μεγάλα φσβορί κσι φυσικά το ενδιαφέρον των παικτών ‘’θα χτυπήσει κόκκινο’’ από τις 18:30 και μετά που ξεκινάει το πρόγραμμα!


ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:30

Αυτή την Παρασκευή, με ώρα έναρξης τις 18:30, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής, η 42η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους που περιλαμβάνει 7 ιπποδρομίες.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 45 λεπτά από τις 17:30. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 22:30.

Για την Παρασκευή 20/10 θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλ.Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 17:00 και επιστροφή στις 22:00


Περνάμε τώρα στο σημερινό ιπποδρομισκό κουπόνι των αλλοδαπών διαδρομών το οποίο αποτελείται από 34 δισδρομές και με τις 3 γνωστές μας πια χώρες –Αγγλία, Ν.Αφρική κσι Γαλλία να συμμετέχουν σε αυτό!

Όσον αφορά τις πιο ποιοτικές διαδρομές τις έχουμε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της DEAUVILLE (Ντωβίλ) με αρκετά υψηλά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους ενώ η Αγγλία έχει σήμερα τις πιο δύσκολες διαδρομές σε προγνωστικά με πολλά άλογα να παίζονται εξίσου δυνατά!

Πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι να σημειώσετε τις προτάσεις μας για τις βραδινές ιπποδρομίες.

Κωδικός ιπποδρομίας 038 με έναρξη στις 20:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και το NEWCASTLE ενώ επιλέγουμε το στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής) Στοιχηματίζουμε να κερδίσει την ιπποδρομία ένας εκ των ίππων με αριθμό 5-2-8.

Κωδικός ιπποδρομίας 043 με έναρξη στις 21:45 βρισκόμαστε πάντα στο πρόγραμμα της Αγγλίας και το NEWCASTLE ενώ επιλέγουμε το στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής) Στοιχηματίζουμε να κερδίσει την ιπποδρομία ένας εκ των ίππων με αριθμό 2-6-9-5. Εδώ έχουμε τέσσερις επιλογές μιας και μιλάμε για μια διαδρομή πολύ ανοιχτή σε προγνωστικά και κυνηγάμε ιδιαίτερα καλή απόδοση εάν ‘’μας περάσουν’’ οι αουτσάιντερ επιλογές μας!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x