Προτεινόμενα

Mε 29 ιπποδρομίες το ξένο πρόγραμμα της Τετάρτης με εκπλήξεις στις αφίξεις και τις μεγάλες αποδόσεις

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Γεια σας φίλοι και φίλες του στοιχήματος! Πριν περάσουμε στο ξένο ιπποδρομιακό πρόγραμμα σήμερα Τετάρτη 20/12 να σας υπενθυμίσουμε ότι την Παρασκευή 22/12/2017 έχουμε τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6 του Ελληνικού προγράμματος στο Μαρκόπουλο που θα ξεκινήσει στις 17:00 το απογευματάκι.

Το δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους νικητές ίππους σε 6 διαδοχικές διαδρομές) έχει ήδη στον κουμπαρά του 12.400 ευρώ και μαζί με το νέο παιχνίδι, αναμένεται να μοιράσει στους νικητές πάνω από 45.000 ευρώ τουλάχιστον, εφόσον βέβαια υπάρξουν αυτοί!

Περνάμε τώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα που περιλαμβάνει 29 ιπποδρομίες εκ των οποίων είναι όλες επίπεδες εκτός από 4 διαδρομές που αφορούν εμπόδια και διαδρομές έφιππου τροτ. Το πρόγραμμα από την Αγγλία περιλαμβάνει 4 ιπποδρόμια ενώ από έναν ιππόδρομο έχουμε από τις χώρες Γαλλία και Νότιο Αφρική.

Χαρακτηριστικό της ημέρας είναι πως δεν έχουμε κούρσες με μεγάλα έπαθλα για τον νικητή ίππο, λείπουν δηλαδή οι λεγόμενες πρωτοκλασάτες διαδρομές! Σε τέτοια προγράμματα λοιπόν συνήθως έχουμε μεγάλες αποδόσεις μιας και οι περισσότεροι ίπποι χαρακτηρίζονται από την αστάθεια τους σε απόδοση και δεν υπάρχουν τα μεγάλα φαβορί με εμπιστοσύνη στον όρο αυτό!

Πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι ώστε να σημειώσετε τις προτάσεις της εκπομπής μας για τις βραδινές ιπποδρομίες της Αγγλίας.
Κωδικός ιπποδρομίας 038 με ώρα έναρξης τις 21:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του KEMPTON PARK.

Διαλέγουμε το στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε να κερδίσει στην ιπποδρομία αυτή ένας εκ των ίππων με αριθμό : 4-8-2

Κωδικός ιπποδρομίας 039 με ώρα έναρξης τις 21:40 βρισκόμαστε πάντα στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του ΚΕΜPTON PARK.

Διαλέγουμε το στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής)Στοιχηματίζουμε να κερδίσει στην ιπποδρομία αυτή ένας εκ των ίππων με αριθμό : 13-14-2.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x