Προτεινόμενα

Mε 40 κούρσες σήμερα το ιπποδρομιακό πρόγραμμα ικανοποιεί ακόμα και τον πιο απαιτητικό παίκτη!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Πριν περάσουμε στο ξένο ιπποδρομιακό πρόγραμμα του Σαββάτου και αφού ευχηθούμε και στις Κατερίνες χρόνια πολλά, να δούμε κάποια πράγματα για το Ελληνικό πρόγραμμα που διεξήχθη εχθές Παρασκευή.

Ημέρα των φαβορί και των ρεκόρ η Παρασκευή στο Μαρκόπουλο!

Λίγο μετά τις 20:30 το βραδάκι της Παρασκευής 24/11 ολοκληρώθηκε η τελευταία Ελληνική συγκέντρωση του Νοεμβρίου στο Μαρκόπουλο! Χαρακτηριστικό της ημέρας ήταν πως επικράτησαν τα φαβορί άλογα, ως προς τα ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους 6 νικητές ίππους σε 6 διαδοχικές διαδρομές) και ΣΚΟΡ 4 (να βρούμε δηλαδή τους 4 νικητές ίππους σε 4 διαδοχικές διαδρομές).

Είχαμε όμως μεγάλες αποδόσεις σε κάποιες ιπποδρομίες σε άλλα είδη στοιχήματος μιας και πίσω από τα φαβορί, ήρθαν κάποιες σχετικά εκπλήξεις στην άφιξη! Στην 3η ιπποδρομία του προγράμματος η απόδοση του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ (δηλαδή να βρούμε τα 4 πρώτα άλογα με ακριβή σειρά) απέδωσε το ποσό των 3.019,00€ με στοιχηματική μονάδα το 1 ευρώ!

Στην 1η ιπποδρομία και στην 6η ιπποδρομία του προγράμματος, το αντίστοιχο παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ πλήρωσε στην στοιχηματική μονάδα του 1 ευρώ τα ποσά των 1.537 ευρώ και 1.384 ευρώ αντίστοιχα!

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι ξεχώρισε η τέταρτη σερί νίκη του ίππου ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ και μάλιστα με ρεκόρ χρόνου για φέτος στα 1000 μέτρα με 58 δευτερόλεπτα και 38 κλάσματα του δευτερολέπτου! Δεύτερη νίκη σε μόλις τρεις συνολικά συμμετοχές για τον ΑΣΤΕΡΙΩΝ ο οποίος πλέον υπόσχεται πολλά! Πρώτη νίκη επί Ελληνικού εδάφους για την ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ που είναι ακριβά αγορασμένη και για τον ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ ο οποίος είχε πάει πολύ δυνατά στις προπονήσεις!

Η ημέρα ήταν αφιερωμένη στην Ιππική Έκθεση της Ανδραβίδας με πολλούς καλεσμένους αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση προπονητών δρομώνων ίππων! Υπήρξαν απονομές κυπέλλων και βραβεύσεις, μπορείτε να μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας και να δείτε πολλά και ενδιαφέροντα σχετικά!

Περνάμε τώρα στο ξένο ιπποδρομιακό πρόγραμμα του Σαββάτου το οποίο είναι πολύ μεγάλο και αφορά 40 ιπποδρομίες! Γαλλία, Αγγλία, Ν. Αφρική, Αγ. Μαυρίκιος συνθέτουν ένα πολύπλοκο πρόγραμμα από το οποίο γενικότερα απουσιάζουν τα μεγάλα φαβορί ενώ δεν έχουμε ιπποδρομίες σήμερα με υψηλά χρηματικά έπαθλα, πλην από μια διαδρομή. Πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι να σημειώσετε τις προτάσεις μας που η μια θα αφορά την Ν. Αφρική και η άλλη την Αγγλία.

Κωδικός ιπποδρομίας 031 με ώρα έναρξης τις 16:50 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο της TURFFONTEIN της Νοτίου Αφρικής σε μια διαδρομή που έχει έπαθλο για τον νικητή ίππο τα 130.000€ ενώ συμμετέχουν και 20 άλογα! Επιλέγουμε το είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (απλά να βρούμε δηλαδή τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή, έναν εκ των ίππων με αριθμό: 9-15-10-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 049 με ώρα έναρξης τις 21:45 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON της Αγγλίας. Επιλέγουμε το είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (απλά να βρούμε δηλαδή τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή, έναν εκ των ίππων με αριθμό: 8-6-11.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x