Προτεινόμενα

Mε ΓΚΑΝΙΑΝ στην Γαλλία και ΦΟΡΚΑΣΤ σε Ν. Αφρική και Αγγλία υποδεχόμαστε τον Ιούνιο!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Καλό μήνα! Πριν μπούμε στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι, να πούμε ότι το Σάββατο 3/6/2017 υπάρχει ένα Ελληνικό πρόγραμμα 7 ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο με ώρα έναρξης τις 16:30.

Ένα πρόγραμμα εξαιρετικού ενδιαφέροντος αφού συμπληρώθηκαν διαδρομές με 10 και 12 άλογα, κάτι που δεν είναι σύνηθες για τα Ελληνικά δεδομένα! Το στοιχηματικό ενδιαφέρον αναμένεται να εκτοξευθεί, ιδιαίτερα στο δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 που για μια ακόμα φορά προχθές, μοίρασε πολλά λεφτά στους νικητές!

Η ατραξιόν της ημέρας θα είναι η κούρσα του ΚΡΙΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΕΤΩΝ μια από τις μεγαλύτερες ιπποδρομίες της χρονιάς που είναι κάτι σαν πρόβα για τους διαγωνιζόμενους, για την μεγαλύτερη ιπποδρομία όλης της χρονιάς που είναι και το όνειρο για κάθε αναβάτη, προπονητή, ιδιοκτήτη, αυτή του Ελληνικού Ντέρμπι!

Ποδαρικό στον Ιούνιο κάνει με 26 ιπποδρομίες το κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ. και με τις ''γνωστές πια χώρες'' όπως η Ν. Αφρική, η Γαλλία και η Αγγλία να συμμετέχουν σε αυτό. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες εκτός από μια στην Γαλλία που είναι με θαμνώδη εμπόδια.

Η Ν. Αφρική συμμετέχει με τον ιππόδρομο της VAAL με ένα πρόγραμμα αρκετά δύσκολο σε προγνωστικά αφού τουλάχιστον στις μισές διαδρομές του, υπάρχουν αρκετά φαβορί για την κατάκτηση της νίκης!

Η Γαλλία συμμετέχει με 2 ιπποδρόμια αυτά των FONTAINEBLEAU & LYON PARILLY και όπως και τις περισσότερες φορές, διαθέτει τις διαδρομές με τα υψηλότερα χρηματικά έπαθλα για τον νικητή ίππο, με αποτέλεσμα το κίνητρο να είναι ισχυρό για τον κάθε στάβλο!

Τέλος η Αγγλία συμμετέχει με τον ιππόδρομο του CHELMSFORD PARK στον οποίο σήμερα συναντάμε αρκετά υψηλά χρηματικά έπαθλα για τον νικητή ίππο, κάτι που δεν συναντάμε συχνά σε ιπποδρομίες αυτών των Κατηγοριών στην Αγγλία!

Στην Ν. Αφρική και στην Αγγλία θα πάμε κυρίως με παιχνίδι ΦΟΡΚΑΣΤ ενώ στην Γαλλία θα επιλέξουμε περισσότερο το παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ για σήμερα! Πάρτε λοιπόν στυλό και χαρτί και σημειώστε τις προτάσεις για την μεσημεριανή ζώνη!

Με κωδικό ιπποδρομίας 030 και με ώρα έναρξης τις 19:40 είμαστε στην Γαλλία και επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή τον νικητή ίππο απλά αυτής της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή έναν εκ των ίππων με αριθμό 1-5-9.

Με κωδικό ιπποδρομίας 033 και με ώρα έναρξης τις 21:10 είμαστε στην Aγγλία και επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο τον αριθμό 2 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 4-5-7.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x