Προτεινόμενα

Super μεσοβδόμαδο κουπόνι από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Mε τους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, 2 Super Paroli και πολλές άλλες επιλογές!

Πάνω από 200 αγώνες, με τους 150 να παίζονται και Live, περιλαμβάνει το μεσοβδόμαδο κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ. Ξεχωρίζουν οι πρώτοι προημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης, Ολυμπιακός-Ατρόμητος και Ξάνθη-ΠΑΟΚ, για τους οποίους προσφέρονται πολλές στοιχηματικές επιλογές.

Στο Κύπελλο Ισπανίας γίνονται οι αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης, Αλαβές-Θέλτα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη την εμβόλιμη αγωνιστική της Ligue 1 και 3 αγώνες της Serie Α, ανάμεσά τους και το ντέρμπι Ρόμα-Φιορεντίνα.

Το κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχει και 2 SuperParoli, που απογειώνουν τις αποδόσεις. Τα SuperParoli είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ που δίνουν επιπλέον κέρδη σε περίπτωση επιτυχίας.

Το πρώτο SuperParoliτης Τρίτης 7 Φεβρουαρίου (έως 21:45) έχει τις νίκες της Μπάγερν, της Ρόμα και της Μπαρτσελόνα. Τα τρία αυτά φαβορί δίνουν συνολική απόδοση 2,44. Το SuperParoli ανεβάζει την απόδοσή τους στο 2,9 (19% αύξηση απόδοσης).

Το δεύτερο Super Paroli της Τετάρτης8 Φεβρουαρίου (έως 19:00) περιλαμβάνει τα over 2,5 στους αγώνες Κροτόνε-Γιουβέντους, Ντόρτμουντ-Χέρτα και Μαρσέιγ-Γκινγκάμπ. Τα τρία over 2,5 δίνουν απόδοση 4,16 η οποία ανεβαίνει στο 4,75(14% αύξηση απόδοσης), παίζοντας τη συγκεκριμένη τριάδα με το SuperParoli του ΟΠΑΠ.

Ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα που έχουν τα Super Paroli είναι ότι οι αποδόσεις τους διατηρούνται αμετάβλητες. Τo πρώτο Super Paroli θα πληρώσει 2,9 και το δεύτερο 4,75 ακόμη κι αν υποχωρήσουν οι αποδόσεις των συγκεκριμένων σημείων και over 2,5.

Εxtraκέρδη από 10% έως 100% μοιράζει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και στο μπάσκετ με το MegaBooster. Επιλέγοντας τουλάχιστον 4 αγώνες από την Euroleague και το NBA οι τυχεροί του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ διεκδικούνbonus+10% για τις 4άδες, +20% για τις 5άδες, +30% για τις 6άδες, +50% για τις 7άδες και +100% για τις 8άδες και πάνω!

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ δίνει επιπλέον κέρδη χάρη στο SuperParoli και το MegaBooster, αλλά και άμεση απόδοση μετρητών στους νικητές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x